Hoodia kapszula kapható gyógynövényboltban?
Kapható, már láttam.
De ami nekem megmaradt is eladhatom neked, viszont ha gondolod menj az ablakhoz, és úgy is kidobhatod a pénzed.
Nálam egyáltalán nem használt. Bevettem, rá egy órára farkas éhes lettem, csak kajálás után jutott eszembe, hogy én bevettem egy kapszulát, amitől elvileg nem kellett volna éhesnek lennem. Sajnos hum-buk az egész. Ne dőlj be nekik. Inkább 5x egyél keveset. Ez nem arról szól, hogy akkor kell abbahagynod az evést,amikor a legjobban esik...Reggeli 8kor, 10órai, ebédre féladag, délután 3-4körül másik fele, 6kor vacsi, de én a vacsit is el szoktam hagyni, ha nem kívánom, nem erőltetem. Jó minőségű kaja, nem por meg gyorsétterem, ennyi a titok.
Ha nagyon megéhezel inkább igyál, ez telíti is a gyomrod, s sokszor az ember nem is éhes, csak ízre vágyik.
Azt, hogy gyógynövényboltban lehet-e kapni, azt nem tudom pontosan, én teszveszről rendeltem. Tegnap kezdtem csak szedni, de nekem eddig teljesen jó a "tapasztalatom", remélem nem is kiabálom el! Egyáltalán nem vagyok éhes, pedig máskor ilyenkor már korgott a gyomrom. Tegnap délután is simán kibírtam egészen estig, pedig a lányaimat uzsiztattam, ott voltak előttem a finom csábító falatok, éreztem az illatukat, és semmi, meg sem kívántam.Vacsira is alig ettem, de azt is csak csak azért, hogy legyen valami a gyomromban!
Szóval bocsánat, hogy nem teljesen a kérdésedre válaszoltam,de szerettem volna elmondani, hogy nekem használ!
Szia
Úgy tudom, hogy itthon nem lehet kapni ilyen helyeken mivel illegális, csak esetleg spray formában, de az interneten keresztül hozzá tudsz jutni a kapszulás változathoz.
Én is szedem (szerdán lesz két hete) és teljes mértékben csökkent az étvágyam, valamikor egész nap nem vagyok éhes és csak azért eszem, mert tudom, hogy szüksége van a szervezetemnek a táplálékra. Viszont volt olyan is amikor háromszor, négyszer is tudtam enni egy nap, de nem nagy mennyiséget.
Ha esetleg elkezded szedni a kapszulát akkor arra nagyon figyelj oda, hogy magneB6-ot és esetleg még más vitaminokat is szedjél.
Ez a fórum nekem sokat segített:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!