Istenem, nagyon nagyokat bűnöztem ma most ez baj? Elcsesztem?
Figyelt kérdés
reggeli: tojás rántotta olaj nélkül egy rozskenyérrel
utána egy linzert
ebédre egy fél merőkanál töltött paprika egy gombóccal és egy rozskenyérrel
Most ettem meggyes sütit majd 3 evőkanál nokedlit csirkepörkölttel.Szörnyen érzem magam.Ez hány kalória lehetett 1500 az alapanyagcserém.Azt nem léptem túl igaz?
lebszó hozzászólásokat nem kérek
2012. júl. 8. 18:23
1/35 A kérdező kommentje:
ha holnaptól folytatom a fogyókúrát akkor nem lesz belőlle baj igaz?
2012. júl. 8. 18:26
2/35 anonim válasza:
Szerintem ez inkább kevés de rossz minőségű ételekből.
3/35 Székely Fia válasza:
ez baj, de helyre lehet hozni. a diéták mindig szigorúak, nem szabad megszegni. a mai testmozgásod legyen hosszabb, ha nem szoktál mozogni, menj el futni. holnaptól folytasd a diétádat normálisan!
4/35 A kérdező kommentje:
aj. :((utálom hogy kövér vagyok
2012. júl. 8. 18:46
5/35 eric_one válasza:
Ha bűnöztél, akkor bűnhődj is! Irány a szobakerékpár és tekerés 45 perc! :-D
6/35 anonim válasza:
Több volt 1500-nál és tényleg sok volt. De egy naptól nem hízol meg.
7/35 anonim válasza:
Miattad jön el a világvége te szemét.
xDD
8/35 A kérdező kommentje:
bunkó
2012. júl. 8. 19:18
9/35 anonim válasza:
Nem érted az iróniát látom. Amúgy a fajtádtól az agyam elszáll. Gondolkozzál már, csak mert egyszer eszel 3 falat pörit meg két süteményt, nem fog reggelre 20 kiló háj megjelenni rajtad!!! Nem normális az ilyen fajta fogyokúra, hogy 2 csipet cukrotól már bőgve panaszkodtok, hogy ekkora bűnözők lettetek. Fejben ilyenkor már baj van... És mi lesz ha lefogysz a kívánt súlyra, örök életedre nyúltápon tengődsz? Valamennyire normális kajákat is muszáj enni, mert az ilyen semmi mennyiségtől csak a gyomrod szűkül be, aztán megnézheted magad később......
10/35 anonim válasza:
Elbasztad, mit csinálsz? Dagadt maradsz! Nem igaz, mit vétettem mit???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!