Istenem, nagyon nagyokat bűnöztem ma most ez baj? Elcsesztem?
reggeli: tojás rántotta olaj nélkül egy rozskenyérrel
utána egy linzert
ebédre egy fél merőkanál töltött paprika egy gombóccal és egy rozskenyérrel
Most ettem meggyes sütit majd 3 evőkanál nokedlit csirkepörkölttel.Szörnyen érzem magam.Ez hány kalória lehetett 1500 az alapanyagcserém.Azt nem léptem túl igaz?
lebszó hozzászólásokat nem kérek
De igaza van annak, aki azt írja, hogy felesleges ez a hiszti, meg a "bűnöztem" szöveg.
Egész életedben grammra kiszámolt, "engedélyezett" kajákon akarsz élni? Ugye, hogy nem!
Akkor viszont most se tedd, különben később tényleg megbosszulja magát, mikor visszaállsz.
Tessék normálisan, és mértékkel étkezni, mellette pedig rendesen mozogni. És nem, nem az a rendes mozgás, hogy előírod magadnak minden napra a 45,5 perc szobabiciklizést, vagy a 20,3 perc kocogást. Ez szimplán csak egy nevetséges "kampány", amit úgyis megszegsz.
Természetesen lehet ezt IS csinálni, de az a normális mozgás, ha csak akkor szállsz buszra, ha okod van rá (sietsz, zuhog az eső...), ha eljársz sétálni, kirándulni. Ha a barátaiddal bicikliztek, görkoriztok... Magyarul az életmódoddá teszed a mozgást, valamilyen kampány helyett.
ja... ezen az oldalon letépte múltkor mindenki a fejem mert mondtam nekik hogy nem számolgatom a grammot.Le hülyéztek hogy hogy képzelem ezt, így sose fogsz lefogyni dagadt maradsz ect....
Most meg akkor mégse számoljam???!
Én nem számolom, és lefogytam.
De tedd, amit jónak látsz.
Csak ne nyavalyogj itt azon, hogy volt egy nap, amikor nem csak 3,356 gramm tiszta csirkemellhúst ettél, salátával, hanem véletlenül becsúszott 4,1 gramm tészta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!