Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Istenem, nagyon nagyokat...

Istenem, nagyon nagyokat bűnöztem ma most ez baj? Elcsesztem?

Figyelt kérdés

reggeli: tojás rántotta olaj nélkül egy rozskenyérrel

utána egy linzert

ebédre egy fél merőkanál töltött paprika egy gombóccal és egy rozskenyérrel

Most ettem meggyes sütit majd 3 evőkanál nokedlit csirkepörkölttel.Szörnyen érzem magam.Ez hány kalória lehetett 1500 az alapanyagcserém.Azt nem léptem túl igaz?

lebszó hozzászólásokat nem kérek

2012. júl. 8. 18:23
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
értem az "iróniád" csak épp nem vagyok vicces kedvembe........
2012. júl. 8. 19:28
 12/35 anonim ***** válasza:

De igaza van annak, aki azt írja, hogy felesleges ez a hiszti, meg a "bűnöztem" szöveg.

Egész életedben grammra kiszámolt, "engedélyezett" kajákon akarsz élni? Ugye, hogy nem!

Akkor viszont most se tedd, különben később tényleg megbosszulja magát, mikor visszaállsz.

Tessék normálisan, és mértékkel étkezni, mellette pedig rendesen mozogni. És nem, nem az a rendes mozgás, hogy előírod magadnak minden napra a 45,5 perc szobabiciklizést, vagy a 20,3 perc kocogást. Ez szimplán csak egy nevetséges "kampány", amit úgyis megszegsz.

Természetesen lehet ezt IS csinálni, de az a normális mozgás, ha csak akkor szállsz buszra, ha okod van rá (sietsz, zuhog az eső...), ha eljársz sétálni, kirándulni. Ha a barátaiddal bicikliztek, görkoriztok... Magyarul az életmódoddá teszed a mozgást, valamilyen kampány helyett.

2012. júl. 8. 19:52
 13/35 anonim ***** válasza:
Á fogyatékos ááááááááááááááá, fogyatékkos. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Mi bajotok van emberek? XXDDDDDDDDDDDDDDDDDD mindenki ekkora IQ zseni áááááááááááááááááááá
2012. júl. 8. 19:59
 14/35 A kérdező kommentje:

ja... ezen az oldalon letépte múltkor mindenki a fejem mert mondtam nekik hogy nem számolgatom a grammot.Le hülyéztek hogy hogy képzelem ezt, így sose fogsz lefogyni dagadt maradsz ect....

Most meg akkor mégse számoljam???!

2012. júl. 8. 20:00
 15/35 anonim ***** válasza:

Én nem számolom, és lefogytam.

De tedd, amit jónak látsz.

Csak ne nyavalyogj itt azon, hogy volt egy nap, amikor nem csak 3,356 gramm tiszta csirkemellhúst ettél, salátával, hanem véletlenül becsúszott 4,1 gramm tészta...

2012. júl. 8. 20:06
 16/35 A kérdező kommentje:
épp ezt pofázom :D én se számoltam soha és tavaly lefogytam 50 kilóra...itt meg mindig csak a savat kaptam hogy mért nem számolom.Gondoltam biztos igazuk van és tényleg számolni kéne.Most számoltam de akkor ezekszerint akkor is nekem volt igazam.
2012. júl. 8. 20:11
 17/35 anonim válasza:
Egy kis intenzív edzéssel meg sem kottyan ennyi bűnözés! Javaslom a kettlebellt! Komolyan, ha büntetlenül akarsz sütit és zsírt zabálni, válaszd azt! Sokkal többre mész vele, mint az örökös koplalással és bűntudattal, hogy enni merészeltél!
2012. júl. 8. 20:12
 18/35 anonim ***** válasza:
Ne másokra hallgass, sokan ezért nem fogynak le, mert mindenki mást mond. Csináld azt ami neked kényelmes, és ahogy neked jó ennyi. ENNYI
2012. júl. 8. 20:14
 19/35 eric_one ***** válasza:
próbáld ki a torta diétát! csak sütit lehet enni de azt bármennyit... :-D
2012. júl. 8. 20:18
 20/35 anonim ***** válasza:
A számolgatást gondolom senki se úgy értette hogy számold össze mennyi lisztes kaját eszel. Amúgy meg az a tiszta hülyeség hogy a diéta "megbosszulja magát amikor visszaállsz". Tényleg megbosszulja, de csak abban az esetben ha olyan hülye koplalós diétát használ vki, hogy 80kiló de 1200kcalt eszik 1nap.
2012. júl. 8. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!