Egyre dagadtabb vagyok pedig fogytam. Miért?
Figyelt kérdés
fogytam 4 kilót egy hónap alatt és a centik is mennek le mégis mintha egyre zsírosabb lenne a testem.Miért érzem ezt? 165 cm 63 kg 16\l2012. júl. 7. 23:59
22/23 anonim válasza:
Öcsipók, azt kellene megérteni, hogy ha csökken a testsúly, az nem egyenlő azzal, hogy csökken a zsír. Tehát lefogytál x kilót, viszont nem zsírból, hanem kiürítetted a glikogént meg a vizet az izmaidból, vesztettél egy kis izmot, meg csekély mennyiségű zsírt. Így ugyan kisebb lettél, de a testzsírszázalékod meg nőtt (kisebb test, de ugyanannyi zsír). Ezért érzed zsírosnak magad.
23/23 anonim válasza:
Látom a múltkori kérdésed óta sem lettél okosabb. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!