Egyre dagadtabb vagyok pedig fogytam. Miért?
Figyelt kérdés
fogytam 4 kilót egy hónap alatt és a centik is mennek le mégis mintha egyre zsírosabb lenne a testem.Miért érzem ezt? 165 cm 63 kg 16\l2012. júl. 7. 23:59
11/23 anonim válasza:
Ha keveset eszel akkor lecsökken a fehérje érték így a test ezt úgy pótolja hogy feloldja az izmokban lévő fehérjét . Tehát nem fogysz csak az izmaid tűnnek el . Milyen sok fehérje tartalmú ételeket eszel és ezeket mennyiségben 1 nap ?
A fogyásra nem az a legjobb megoldás ha valaki alig eszik hanem hogy elkezd valaki mimnél többet mozogni ( futás , úszás , stb. )
12/23 A kérdező kommentje:
a kalóriát számolom de a fehérjét nem,mert tavaly se számoltam mégis lefogytam 50 kilóra és nagyon jó volt az alakom,csak sokat stresszeltem ezért többet ettem és felszedtem sokat
2012. júl. 8. 00:39
13/23 A kérdező kommentje:
általában grillcsirkét eszem sokat.
2012. júl. 8. 00:41
14/23 anonim válasza:
Mennyi az a sok ( pl. napi fél kg ) ? Mert szerintem az a bajod nem az anorexia .
15/23 anonim válasza:
Mértél fogyás előtt testösszetételt és utána is? Mert az hasznos, megtudod, miből fogytál.
16/23 anonim válasza:
Naja, napi fél kg kéne ahhoz hogy meglegyen az elegendő fehérje. De ez csak csirkemell filére igaz, a többi részéből még több kéne.
17/23 A kérdező kommentje:
mondom hogy nem számolom. De mindig eszem fehérjét,és nem vagyok anorexiás se.
2012. júl. 8. 00:47
18/23 anonim válasza:
Most mit kapod fel a vizet ? Mi segíteni próbálunk . Egyébként meg azt azért csak tudod hogy körülbelül mennyit eszel meg mennyiségre . Ha pedig ha nem akarod hogy segítsenek akkor minek teszel fel itt kérdést ?
20/23 A kérdező kommentje:
miböl gondoltad hogy felkaptam?:D
segíthettek :D
2012. júl. 8. 01:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!