Egyre dagadtabb vagyok pedig fogytam. Miért?
Fogadjunk, hogy nem eszel meg 110 gramm proteint naponta.
Na, ezért.
Azért mert kezdesz átesni a ló túlsó oldalára.
Vagyis kezd az anorexia kialakulni. Kórosan kövérnek látod magad.
Jaj ne írj már szerencsétlennek ilyen hülyeségeket, hogy anorexiás(még ha ezt is várta..)
Egyszerűen nem eszik elég fehérjét, nem mozog eleget, ezért eddig csak izmot vesztett, nem zsírt.
0:20-as: Ez miért volt hülyeség? Szerintem sok táplálkozási zavarokkal foglalkozó orvos ugyanezt mondaná amit Én.
Ha fogy de egyre zsírosabbnak látja magát az a klasszikus tünete az anorexiának. Ennyi! 16 évesen meg elég gyakori.
Mi az hogy honnan tudod? Mindennap ki kell számolni a bevitt fehérje, ch, és zsír mennyiségét, meg persze a kalóriát.
na, ezért lettél kövérebb.
"Ha fogy de egyre zsírosabbnak látja magát az a klasszikus tünete az anorexiának."
Ha fogy, de egyre zsírosabbnak látja magát, az klasszikus tünete a fehérjeszegény táplálkozásnak.
És egyébként hidd el, gyógyult anorexiásként tudnék mesélni pár tévhitről.
Ezt így fogalmaztam meg nem rég:
" [link]
Sokan úgy gondolják, hogy ez a kép egy összefoglaló kép az anorexiáról. Viszont ez a kép nem teljesen igaz.
Einstein óta tudjuk, hogy minden relatív, azaz minden viszonylagos. (Míg állni látszék az idő, bár a szekér szalad) Tehát minden attól függ, hogy hogy nézzük. Minden amit hallunk, vélemény, nem tény, és minden amit látunk, nézőpont, nem valóság.
Nézőpont, de nem valóság! Igen, ez az egész anorexia nevű pszichés betegség lényege.
Azaz nincs olyan, hogy belenézünk a tükörbe és mást látunk mint a valóság, nem. Nem a nemvalódi önmagunkat látjuk.
Hiszen milyen durva hallucinogénid lizergsav dietilamid bélyegre lenne ahhoz szükségünk, hogy ne azt lássunk ami a valóság?
Egyszerűen csak a valóságot eltorzította egy hamis kép...nézőpont.
A tükörben egy csontsovány lány áll, aki tudja magáról, hogy csontsovány, érzi a bordáit lefekvéskor, hallja a csontjait amikor a könyökét hozzácsapja az asztalhoz írásnál, látja a lógó ruháit..de egy torz nézőpont arra kényszerítette, hogy a bőrére ráfogja, hogy zsír.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!