Csíkos lett a fenekem, pedig fogytam! Mitől?
Fogytam 5 kg-ot. Lassú fogyás volt, nem siettem sehová. mellette heti 5ször mindig futottam is 1 órát. Így 3-4 hónap alatt lement ez az 5 kg.
Max még 1-2 kg felesleg van rajtam zsírban, is már csak a fenekemen, combomon.
Tehát a fogyásom sikeres volt, életmód váltással és mozgással értem el. Mégis, pár napja vettem észre hogy csíkos a fenekem.... Egyértelműen van ott még kis narancsbőr a fenekemen, de ezelőtt nem voltak ott csíkok....
Mitől lehet ez és mit tegyek ellene? Súlyzós edzés segítene a dolgon? nagyon csúnya.
23l
Csíkos lett a fenekem, pedig fogytam.
Hát ezért.
Én úgy tudtam hogy a csíkok hízástól, hirtelen megnyúlástól alakulnak csak ki.
Tehát annyit fogytam hogy nem tudott igazodni hozzá a bőröm? De lassan fogytam, megfelelően táplálkoztam, mozogtam, ittam.... nem 20 kg-ot dobtam le, hanem 5-öt, és a fenekem is kb 2 cm-el lett kisebb....
Ezek a minimális dolgok után nem tudott alkalmazkodni a bőröm?
És ha súlyzózok az segítene a dologban?
A fogyással a bőr nem mindig áll vissza, megnyúlik, csíkos lesz miegymás.. A súlyzó az mire? Fenekeddel súlyzóznál?
A csíkok már ott maradnak, legfeljebb halványulnak. Krémek, feszesítők stb.
Napi 4 liter a minimum nálam. 3 az alap, és 4-4,5 ilyen melegben. Szóval a vízzel semmi gond nincs.
Súlyzót arra gondoltam, hogy fenék, comb gyakorlatokat végeznék, így lenne izom ami kitöltené a fenekem bőrét rendesen.
Krémekben nem igazán hiszek....
Szia, sajnos striáid lettek, ezek fogyásnál és hízáskor bármikor megjelenhetnek. Igazságtalan, hiszen tényleg ügyesen fogytál.
A lényeg, hogy nem kéne többet fogynod, felejtsd el! Próbáld ki a kavitációs kezelést, az segíthet rendbehozni a bőrödet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!