Mennyivel vagyok koverebb a kelletenel? Tudtok ajanlani valami tippeket ahogy letudnak fogyni vagy egeszsegebb eletmodot?
Minimum 48, maximum 58 kiló lehetsz, orvosnál olvastam, hogy így kell mérni. Tehát még benne vagy a normálisban, de lehet, nem ártana egy 3-4 kiló.
Kevesebb édesség, kevés vacsora, kevesebb tészta meg ilyenek, és minden nap egy óra séta. Egy hónap múlva meglesz az eredménye.
szia!:)
egyáltalán nem vagy kövér! ha szeretnél kicsit fogyni, akkor mozogj többet, mint amennyit eszel. Esténként egy kis futás, vagy egy hosszabb séta vacsi után, és a reggeli torna/fitness se rossz, rögtön jobban fog indulni a napod:) Naponta 4x egyél, és lehetőleg minden étkezés között legyen 3-4 óra, tehát pl.: reggeli 9.00 , ebéd 12.30 , uzsonna 15.30 , vacsi 18.00 . Este 6 után már végképp ne egyél, és vacsorára is csk keveset.
"Reggelizz, mint a király, ebédelj, mint a polgár, vacsorázz, mint a koldus!"
itt van pár oldal, ami a segítségedre lehet:
ha ezeken az oldalakon tovább keresgélsz, még több hasznos dolgot olvashatsz. :))
remélem segítettem azért valamiben, én is "fogyóban" vagyok. c(:
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!