Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha valaki nem eszik 1 hónapig...

Ha valaki nem eszik 1 hónapig csak vizet iszik, tud fogyni 10-15kg-ot?

Figyelt kérdés
Barátnőm ezzel a módszerrel akar fogyni... Szerintetek? Esetleg tapasztalatok?

2012. júl. 3. 18:47
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%
jó nagy hülye a barátnőd szerintem..Aki koplal és ugy fogy le amint elkezd normálisan enni megint szépen vissza is jönnek a kilók
2012. júl. 3. 18:50
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem tud annyit fogyni, mert el sem jut odáig. Nem tud valaki egy hónapig nem enni, ezt egyszerűen nem lehet. Ha igen, akkor pedig persze, lefogy, de nem zsírból, és a duplája jön vissza, ha visszatér az eredeti életmódjához. Sürgősen beszéld le erről a barátnődet.!
2012. júl. 3. 18:50
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen le fog fogyni ennyit,mert max 2hét múlva az intenzív osztályon lesz,ott meg majd csak csöveken keresztül kapja a tápot,az meg ugye nem kifejezetten norbi update menü.
2012. júl. 3. 18:53
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy mennyit fogy, nem tudom, de hogy tönkremennek szervei, afelől nincs kétségem.
2012. júl. 3. 19:08
 5/18 A kérdező kommentje:

Próbáltam, de nem lehet lebeszélni róla... Egyébként nagyon sokat nem fog mozogni, mert nagyrészt otthon van, emiatt. Napi 3 liter ásványvizet iszik meg... Egy fiú miatt akar lefogyni, akivel augusztus végén találkozni fog, és tetszeni akar neki...

Még megpróbálom lebeszélni, de ha ki is bírná mégis, akkor sikerülne neki egy hónap alatt az a 10-15 kg?

2012. júl. 3. 19:09
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy ez a barátnő nem te vagy? Persze sikerül..Ha valakinek csak ennyi esze van..Tegye tönkre magát.
2012. júl. 3. 19:14
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Oké,hogy olyan hülye a barátnőd amilyen,de számolni se nagyon tud? Azért augusztus végéig nem egy hónap van hátra!!!
2012. júl. 3. 19:14
 8/18 A kérdező kommentje:

Nem, nem én vagyok az a barátnő. Én pont le akarom beszélni, de akkor is azon gondolkodik mindig, hogy sikerülne-e ezt elérnie 1 hónap alatt... Ezért érdekelne annyira.

Augusztus végéig tényleg nem egy hónap van, de mégis 1 hónap alatt szeretné leadni, hogy utána elkezdjen sportolni(hogy formásodjon), mivel vékonyan könnyebben mozog. én 15 kg-ot 3 hónap alatt adtam le tavaly... De persze nem ezzel a módszerrel, viszont utána tényleg könnyebben ment a sportolás.

2012. júl. 3. 19:19
 9/18 anonim ***** válasza:
Milyen módszerrel?
2012. júl. 3. 19:22
 10/18 A kérdező kommentje:
Reggeli, ebéd, vacsora.. Normális étkezés, csak kis adagban. Ha közben megéheztem, gyümölcsöt, zöldséget ettem. Meg futottam, tornáztam.
2012. júl. 3. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!