Ha valaki nem eszik 1 hónapig csak vizet iszik, tud fogyni 10-15kg-ot?
Próbáltam, de nem lehet lebeszélni róla... Egyébként nagyon sokat nem fog mozogni, mert nagyrészt otthon van, emiatt. Napi 3 liter ásványvizet iszik meg... Egy fiú miatt akar lefogyni, akivel augusztus végén találkozni fog, és tetszeni akar neki...
Még megpróbálom lebeszélni, de ha ki is bírná mégis, akkor sikerülne neki egy hónap alatt az a 10-15 kg?
Nem, nem én vagyok az a barátnő. Én pont le akarom beszélni, de akkor is azon gondolkodik mindig, hogy sikerülne-e ezt elérnie 1 hónap alatt... Ezért érdekelne annyira.
Augusztus végéig tényleg nem egy hónap van, de mégis 1 hónap alatt szeretné leadni, hogy utána elkezdjen sportolni(hogy formásodjon), mivel vékonyan könnyebben mozog. én 15 kg-ot 3 hónap alatt adtam le tavaly... De persze nem ezzel a módszerrel, viszont utána tényleg könnyebben ment a sportolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!