Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha valaki nem eszik 1 hónapig...

Ha valaki nem eszik 1 hónapig csak vizet iszik, tud fogyni 10-15kg-ot?

Figyelt kérdés
Barátnőm ezzel a módszerrel akar fogyni... Szerintetek? Esetleg tapasztalatok?

2012. júl. 3. 18:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem más 2. nap elájul, főleg ebben a melegben...legalább gyümölcsöt egyen. Egyszer próbáltam léböjtölni, hát du. 5-re csillagokat láttam, úgyhogy bedobtam egy szendvicset. Inkább tornászom, annak több értelme van.
2012. júl. 3. 19:42
 12/18 anonim ***** válasza:
Hívd el magaddal,járjatok el már most együtt futni,biciklizni,táncolni,úszni,görkorizni.
2012. júl. 3. 19:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Az ötödikes bioszkönyvben úgy van, ha jól emlékszem, hogy az emberi szervezet 3 napig bírja víz nélkül, 14 napig élelem nélkül.
2012. júl. 3. 23:42
 14/18 anonim ***** válasza:
Ti hiányoztatok a biológia óráról? Az emberi szervezet kaja nélkül nem bírja 1 hétnél tovább.....
2012. júl. 4. 09:10
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
LOL még össze sem ismerkedett a fiúval de már tönkre teszi magát miatta? Istenem, adj több észt az ilyeneknek..... mi lesz majd ha összejönnek és szakítanak? akkor a Dunába ugrik?
2012. júl. 4. 09:12
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem foglalkozok az ilyenekkel. Akinek felhívom rá a figyelmét, hogy ebből baj lesz és csinálja tovább, onnantól nem érdekel. Aki hülye az haljon meg.
2012. júl. 4. 11:26
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
14! minden biológiai könyv kicsit mást mond, ezért felesleges a maximális napok számán vitatkozni (ami egyébként is csak átlag). Az viszont tény, hogy táplálék nélkül bizony pusztulnak az agysejtek, az izmok (A SZÍVIZMOK IS), és leállhat a vese is. Az idegek pusztulása visszafordíthatatlan, a többi meg halálos kimenetelű. Szóval, aki így akar "fogyni", az igazából öngyilkosságot kísérel meg.
2012. júl. 4. 11:45
 18/18 anonim ***** válasza:
2012. júl. 4. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!