Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 gyerek után fogyni szeretnék?

2 gyerek után fogyni szeretnék?

Figyelt kérdés

Jelenleg itthon vagyok és kimozdulási lehetőség egyenlő a nullával.Ritka rossz környéken lakom!Ezáltal nem nagyon mozgok,csak a npi takarítás mozgás a gyerkőcökkel.

arra gondoltam,hogy a párom,ha hazaértem,elvihetne konditerembe.(Az van itt a legközelebb)

fogyáshoz mennyire ajánlott (soha nem jártam kondiba,tehát nem tudom)?

152 cm vagyok és 65-67 között vagyok kilóban.Legalább egy 15-öst le kéne adnom,hogy a régebbi formámat hozzam.Nem sok pénzből gazdálkodhatok erre,tehát max kondi jöhet szóba,mint mozgástér.Norbi és társai nem érdekelnek,főleg nem a kajájuk.

Futni kezdtem el 2 hete,de a nagy hőség kikészít,pedig reggel vagy este futok.elég nagy a telek,csak dombos.

Valami ötlet,tapasztalat?

Ui.:

A kisebbik csemetém 10 hós és még szoptatós korszakban van,de már nem bírom,hogy így nézek ki és egy nadrágom sem jön rám!

2012. júl. 3. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:
gyerektányér méretű kaja, ehetsz bármit, csak annyit, amennyi egy kistányérra ráfér. Én Rubint Rékára tornászom, mert szintén két gyerekkel vagyok itthon, az napi 20 perc, kibírható és fitten tart. Alvásidőben, persze, de volt, hogy a hasam alatt tologatták a kisautót...
2012. júl. 3. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet,h Norbi és társai nem érdekelnek,de ha lemész egy konditerembe,netán összeakadsz egy edzővel ő is azt fogja neked javasolni,h oké,sportolsz,de az étrendeden/életmódodon is változtatni kell...(a fogyás bármilyen durván hangzik 70%kaja,30%mozgás)

Szóval én kevesebb ch bevitelt,nagyon sok vizet,zöldséget,husit javasolnék(krumpli,rizs,tészta mellőzésével)

ja,és nekem is 9hónapos és még szopizó gyerekem volt,aki mellett elkezdtem így élni(heti 4alkalom sport+kajára figyelés)14 hónaposan még mindig szoptatom,és én is kevesebb vagyok egy 15-16kilóval

2012. júl. 3. 23:03
 3/3 anonim válasza:

[link]

nagyon bejött, otthon is tudod csinálni

2012. júl. 5. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!