Hogy tudnék fogyni egy kicsit 2 éves gyerek melett?
Bár nem igazán ide való kérdés, de itt talán mégis akad valaki aki hasonló cipőben jár.
2 éves gyerekkel vagyok itthol és szeretnék fogyni néhány kilót (5-10), de sajnos nem tudok eljárni kondizni, uszni, futni, semmi ilyesmi. Mit tudnék itthol csinálni 2 éves mellett? Vagy az étrendemen hogyan kellene változtatni?
Bérelj v. kérj kölcsön szobabiciklit, járjatok sokat sétálni az is átmozgat. Ha van kire bizni járhatsz úszni v. szaunába ott lehet kedvező áron bérletet váltani esetleg a kicsi is pancsolhat.
Étrend: nem irtad miket eszel de a hús mellé ne keményitőt -burgonya, hanem salátát gyümölcsöt egyél tehát pl. ne krumplipürével a rántott húst hanem megybefőttel cukor nélkül és a rántott húst lehet olajban sütés nélkül tepsiben minimális olajjal is késziteni -grillezős mikro v. sütő előny!-
minimális édesség sok gyümölcs sok víz ivás -kb két liter-
Csökkentett ch tartalmú étrenddel, a kalóriák számolásával (napi max 1000 kalória9 én egyszer ledobtam 10 kilót 4 hónap alatt.
Semmi cukor, fehér kenyér(helyette más édesítő, gyüm cukor), sok gyümölcs, zöldség, saláták.
Mielőtt ennél, igyál egy pohár vizet.
Szia! Rajtam 30 kg felesleg van, 3 napja embereltem meg magam és nekiláttam leadni. Igaz azt nem tudom hogy sikeres lesz-e de kitartónak érzem most magam.
Tavaly fogyás céljából beszereztem egy elliptikus trénert, na nem is használtam csak 1 hónapig. A kilók meg csak jöttek fel. Most ismét elővettem, ilyenkor mikor leteszem a lányom is csinálom rajta, és este is. Az étrendemen sokat változtattam, nem eszem pékárut és este hízlaló dolgok kilőve, illetve már kezdtem sokat enni, meg van a határ hogy 1-1 adag mennyi, ma pl 1 merőkanál leves és 1 merőkanál másodikat ettem. Sok vizet iszok nap közben, és reggelire eszek puffasztott búzát pár szeletet. Este ha éhes vagyok akkor sima felvágottat eszek zöldséggel. Ja és 21 hónapos a lányom.
Köszönöm a válaszokat!
Eljárni sehova nem tudok, egyáltalán nincs kire biznom, szüleim messze laknak, más városban, férjem sokat dolgozik.
Dvd-im vannak, előveszem őket.
Keveset iszok, és amugy nem eszek zsiros, nehéz ételeket.
Akkor megprobálok evés előtt inni egy pohár vizet, 6 után nem enni, kihagyom az édességeket, ás mozgok a házban.
Ja, a gyerek után rohangálok, takaritok, stb, de az kevés nekem.
86 kg vagyok és 173 cm
Én vagyok a 2 évesem után rohangáló.
Köszi,hogy lepontoztál, pedig tényeket írtam.
58kg-al kezdtem a terhességemet, 85 kg-al mentem szülni, fél éves sem volt a gyerek, már vékonyabb voltam.
Szerintem, ha ugyanennyit mozogsz a gyerekeddel, akkor le kell, hogy fogyjál, egyébként hormonzavarod van, akkor pedig orvoshoz kellene menned.
Szerintem
Ja, én mindennap megeszek egy tábla csokit és nem figyelek a szénhidrátszegény étkezésre.
A 2 évese után rohangálonak, biztos hogy nem pontoztalak le, ugyanis mindig minden válaszolonak, bármilyen kérdésről lenne szo, zöld kezecskét nyomok.
És lehet valoban hormonzavar.
Ugye-ugye? :)
Sajnos én sem tartozom a könnyen fogyők közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!