Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így milyen volt mára?

Ez így milyen volt mára?

Figyelt kérdés

reggel: 2dl tej,1 banán

délbe:4 halrudacska,kevés rizs káposztás uborkasaláta

este:3 abonett vékony vajjal,1 tojás,reszelt sajt meg ketchup

ittam 1 bögre teát 2 édesítővel és vizet

szobabicikli:15 perc, sulyzózások meg hasizom,és még sétáltam 20 percet

154cm/51kg 17/L

2012. jún. 29. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Tízórai, uzsonna kell. Minimum egy alma vagy pár szelet uborka, a lényeg hogy érzékelje a tested hogy sokszor kap enni, így nem fog tartalékolni és pörögni fog az anyagcseréd. 100 gramm uborka pl. csak 11 kcal.

A reszelt sajtot este kihagynám mivel az zsíros (gondolom edamit trappistát vagy vmi mást reszeltél, azt lehet) ha sajtot akarsz, reggel edd, és light mozarellát! ketchup cukros, max az is reggel. zöldséget ennék az abonetthez mert eltelít. A tojássárgát is hagyd reggelre, a fehérje az mehet.

(Remélem főzve volt a tojás, nem olajban sütve)

Halrudacska olajjal volt?

Amúgy kcalt tekintve szerintem jó, étkezések számát + zöldségek gyümit tekintve nem annyira. Fogyni fogsz, de lehet le fog lassulni az emésztésed, székrekedés stb mert nincs elég rost.

2012. jún. 29. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Félre ne érts, a sali, gyümi tojás stb mind jó kaják. Jó a diétás elképzelés de finomíthatod tovább, és többet is ehetsz, gyümiből zöldségből és fehérjéből.

Előző voltam. Hajrá a fogyihoz!

2012. jún. 29. 21:53
 3/5 anonim ***** válasza:
jó a reggeli talán kicsit kevé a többihez képest
2012. jún. 29. 22:04
 4/5 izzó galagonya válasza:

Van ennél rosszabb, de nekem nem nagyon tetszik, ha már így kérded... ;)

A tej a borjaknak való. A nomádok, akik rengeteg tejelő állatot tartottak, soha nem itták a tejet, csak a tejtermékeket fogyasztják. Kevés az olyan ember, akik kisebb-nagyobb mértékben nem árt a tej.

A banánt jó messziről hozzák ide, nem a fán érik meg, hanem vegyszerek révén a ládában. Felejtsd el, idehaza épp gyümölcsszezon van!

A rizs remek, főleg, ha barna, a saláta úgyszintén :)

A halrudacska és a ketchup viszont tele van mesterséges adalékanyagokkal, amiket jobb lenne kihagyni. Értem én, hogy a rudacska gyorsabban megvan, mintha egy rendes halételt elkészítenél, de megérné szerintem.

Milyen édesítőt használsz? Nézz utána, milyen káros hatása lehet! A nyírfacukor például rendben van, de soknak olyan mellékhatásai vannak, hogy jobban jársz, ha egy kiskanál mézet teszel a teádba, az legalább tényleg egészséges.

Én biztosan ettem volna egy kis zöldet a vacsorához is..

2012. jún. 29. 22:06
 5/5 anonim ***** válasza:

kevés az össz kalértéke.

kevés a fehérjebevitel.

kevés az evések száma,így sok idő telik el kettő között.

nem csoda,hogy 15 percet tudod csak tekerni a szobabringát.

2012. jún. 30. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!