Sok volt ez mara?
Figyelt kérdés
Reggeli: 50g nemet feketekenyer (110kcal), 1 szelet pulykamellsonka, masfel tojasfeherje (25kcal), 80g cottage cheese (zsirszegeny)(70kcal)+ kave fel deci szoja tejjel(25kcal)
Tizorai: egy alma (70kcal)
Ebed: salatabox benne:
-lazac (nem tudom hogy hany gramm sajnos:()
-bebikukorica(2szar)
-2szelet paradicsom
-1 ek repa pure
-cekla
-uborka
-1 tojas feherje
Vacsora: egy csirkemell (nem tudom hany gram:()
spenotlevel, salata, uborka, bab,3 szar bebikukorica, egy negyed kalifornia paprika es zsirszegeny joghurt ra ami 35kcal
Ha este nagyon ehes leszek meg lehet megeszem egy tojas feherjet. Mi a velemenyetek ez mennyi lehetett mara?
2012. máj. 22. 20:03
1/3 anonim válasza:
fogd a kalóriatáblázatot és számold ki. vagy tőlünk várod, hogy nyomkodjuk a számológépet?
2/3 A kérdező kommentje:
mivel 5letem soncshogy az ebedem meg a vacsoram mennyit nyomott orultem volna ha valaki aki mar regota benne van a dologban tud mondani egy hozzavetoleges szamot de koszi azert a kedvesseget...
2012. máj. 24. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!