Mára megint elrontottam?
Ma nagyon jól sikerült minden,de jött az este és a mamám főzött tejbegrízt,nem akartam megsérteni ezért ettem 1 kis tányérral.:/ Úgy érzem,hogy az egész napom ezért mind hiába való volt..
Szerintetek ettől ma már nem is fogyni,hanem hízni fogok?166 cm vagyok és 78kg.
Reggeli: 1 abonett + 15dkg csirkemell sonka + 5dkg újhagyma + 2dl tej
Ebéd: 5dkg főtt krumpli + 10dkg csülökpörkölt.
Uzsonna: 1 joghurt.
Vacsora: tejbegríz: ( ( 20g búzadara,10g cukor,2,5 dl tej.).
Emellé ma fél órát tornáztam.
nincs biciklim,futni pedig nem tudok a bokám miatt.
Tudom,hogy a pörkölt nem épp az ideális,de nincs pénzünk külön főzni nekem.Így is anya megvette a 400ft-al drágább húst,hogy ne legyen zsíros.
Nem tudom, h te hol laksz, de nálunk még nincs este, és vacsora ido sem..amugy meg csulokporkolt krumplival? hat tudod te h mitol lehet hízni am
Mindenesetre az a tejbegríz az ures kaloria, nincs benne semmi értékes, ami a szervezetednek jol jon a fogyáshoz..és 20g buzadarához 10g cukor, mintha egy nem fogyózónak is sok lenne, na de mindenki másképp szereti..az a bajod, hogy egyszeruen nemtudod megallni, h ne egyél szénhidrátdús es zsíros ételeket..a fogyás az agyban dol el, és nem az a lényeg, h keveset kell enni, hanem egészségesen kell enni!!! Fehérjét fogyassz és sok zoldséget, és vizet, ne tejet, abban csak zsír van
a krumpli nem diétás. héjában főve sem.Tiszta keményítő, tiszta szénhidrát.
10g cukor a tejbgrízbe? attól összeragad a szád.
egyél több pröteint (tojás, joghurt, hús, hal) és feleljtsd el a krumplit és a cukrot
Nem én találtam ki,nekem is úgy mondták.
Igyekszem többet enni ezekből a dolgokból.
Igazábol csak kb.ra írtam le ,hogy mennyi volt.Mert 0,5l tejből,2ek. cukorból és 4ek. buzadarábol lett készitve,és lett egy nagytányérnyi és egy kistányérnyi adag..Szóval a felével számoltam kb.Lehet kevesebb volt.
Oké.Próbálok sok fehérjét enni,múltkor 90grammot sikerült egy nap alatt.A túrót meg nagy szerencsémre imádom.:-))
Egyébként nem szoktam ilyen kérdéseket kiírni,Fogyókúra rovatban ez az első ilyen kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!