Milyen módszerrel fogytál le? Mi az, amit bátran ajánlasz másoknak is?
Szeretném, ha beszámolnátok arról, hogy milyen diétával sikerült jelentős kilóktól megszabadulnotok és hogy mennyire éreztétek megterhelőnek, illetve könnyűnek. Emellett kíváncsi vagyok arra, hogy sportoltatok-e, és ha igen, akkor mit.
Kérlek írjátok ide, hogy mennyi idősek vagytok, mennyit fogytatok, és milyen neműek vagytok.
Előre is köszönöm a válaszaitokat! (:
Én 2007ben a szezon végére 86 kg-osra híztam, ami a 177 cmes testmagasságomhoz még nem gáz, de nem éreztem jól magam. Ebből egy idő után magától lement pár kiló, de még mindig nem volt az igazi. Ezek után a legjobb barátom ( a tökéletes testű élsportoló) jószándékúlag megjegyezte, hogy kicsit kövér vagyok, amivel annyira megbántott, hogy 3 hónapig csak zöldséget és halat ettem 6x egy héten, a hetedik napon pedig amit megláttam. Ezzel már látványos fogyást értem el, majd 6 hónapig egyedül laktam, és nem volt se időm se kedvem főzni, így salátákon élve heti min 3x edzéssel szintén leadtam pár kilót, majd külföldre mentem, ahol a munkám miatti stressz és az élelmiszerárak miatt egészen egyszerűen nem ettem, és további 6 kilót fogytam. Most a 2007-es L-es, vagy 42es méret helyett S/M vagy 38-as méretet hordok, és nagyon boldog vagyok.
A "kúrát" senkinek sem ajánlom, mert minden csak nem egészséges, különösen az utolsó látványos szakasz..:D
Most 68 kiló vagyok...25/L
A te történeted fog meg a legjobban. Én is így vagyok, 90 napossal és bulimiával... visszahíztam, most vagyok 106 kg.
Nem sietem el a módszerválasztást, mert most az egyszer biztosra akarok menni. Muszáj, nem akarom tönkretenni magamat.
Én húsvét után eldöntöttem, hogy lefogyok. 85 kg voltam és 175 cm, amúgy kevesebbet ettem, és normális, tápláló kaját, ritkán édességet is megengedtem magamnak. Előtte kosárlabdáztam heti 5x (még most is) és elkezdtem futni heti 4x, és heti 2x táncoltam. Eléggé be voltam táblázva, de élveztem. Augusztus óta 60 kg vagyok, és tartom is. Sőt, azt eszek akit szeretnék, csak nem mindegy mennyit.
Ja, és az is fontos hogy legyen motivációd, bíztassanak. Kitartás! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!