Milyen módszerrel fogytál le? Mi az, amit bátran ajánlasz másoknak is?
Szeretném, ha beszámolnátok arról, hogy milyen diétával sikerült jelentős kilóktól megszabadulnotok és hogy mennyire éreztétek megterhelőnek, illetve könnyűnek. Emellett kíváncsi vagyok arra, hogy sportoltatok-e, és ha igen, akkor mit.
Kérlek írjátok ide, hogy mennyi idősek vagytok, mennyit fogytatok, és milyen neműek vagytok.
Előre is köszönöm a válaszaitokat! (:
A koffeinfogyasztás miatt hamarabb megindul a szervezetben a zsírégetés, ami máskülönben csak az edzés megkezdése után körülbelül egy órával kezdődik el. Persze ez csak minimális dolog, attól ugyan úgy izzadva és keményen kell leadni azokat a kilókat...
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
hát, tényleg jó pasi lettél (:
gratulálok!
Szép ez a Viktoros kép.
Hogy magamról is írjak, négy évig testépítettem, főleg tömegelés céljából 163 cm vagyok, lejártam edzeni, 56 kilósan, három és fél év után, kisebb megszakításokkal az edzést felmentem 93.5 kilóra jelentős zsírraktárakkal, majd felhagytam a sporttal és bringázni kezdtem, versenyszinten. Novemberben ültem bringára 94 kilósan 163 centisen, fél háztömbkört mentem és hazatoltam a bringát, elmentem futni, 400 méter után onnét is hazajöttem. Akkor határoztam el hogy diéta. Becsökkentettem a szénhidrátot, és naponta lejártam nagyon lassú tempóban bringázni naponta egy órát. Ezzel látványosan csökkent a testsúlyom szépen lassan, majd egyre keményebben tudtam bringázni, gyorsultam is, és életem első két kilóméterét is lefutottam egyszerre elég jó tempóban. Ez olyan február, március környékén volt. Áprilisban a cél az volt, hogy körbetekerjem a Balatont egy nap alatt. Sikerült is, onnét nem volt megállás, heti 4x bringaedzés 3x futás és kétszer súlyzós edzés, srác létemre végre lett egy állóképességi alapom, túl vagyok három MTB versenyen is, ahol középmezőnyben végeztem /van aki hosszú évek bringázása után sem jut el idáig/, és tudom hogy leszek jobb is, most 67 kiló vagyok, úgy hogy izom is van rajtam bőven, a hasam még nem teljesen kockás, de már nagyon alakul a dolog. A régi nadrágok előkerültek, újra fel tudom venni őket.
A diétám normáls sporttáplálkozási diéta amit Anita Bean : Modern sporttáplálkozás c. könyvéből merítettem, na annál több nem kell, abban minden benne van töviről hegyire, a leganalfabétábbak is megértik, hogy mit miért és hogyan. Ajálom mindenkinek, nem csak sportolóknak.
Most ott tartok, hogy közel 9 hónap után készülök életem első félmaratonjára, amit szeretnék nagyon jó idővel lefutni, az edzéseim alapján erre jó esélyem is van. Ennyit arról hogy nagyon nehéz. Jah és hogy megemlítsem hogy nem vagyok apuci kőgazdag gyereke íme a tények:
egyedül élek és tartom fennt magam, lakást, háztartást vezetek, munkahelyem is van, ahova reggel és este kell járnom H-P ig, napközben főzés, vásárlás, teendők edzés, suli, hétvégén edzés szintén vagy túra vagy tanulás, vagy pihenés, két főiskolára járok egyszerre, jah és még barátnőm is van aki nem velem lakik, így ő is belefér az időmbe. Igaz reggelente 6 kor kelek 10 kor fekszem, hogy meglegyen az alvásidő a regenerálódáshoz, még így is bőven van időm lazítani és ide írni. Viszont nincs TV-m, nem nézem a hülye sorozatokat, mert nem okoz örömet és sikerélményt, nem leszek több attól, hogy nézem a berényi familia mindennapjait az RTL en, viszont lehet hogy nagyképűnek tűnök, pedig nem vagyok más csak büszke.
köszönöm a további válaszokat.
a legutolsóhoz hozzáfűzném, hogy nem tűnsz nagyképűnek, csupán büszke vagy és nem alaptalanul. gratulálok a kitartásodhoz! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!