Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vannak itt velem egykorúak,...

Vannak itt velem egykorúak, akiknek sikerült fogyniuk? 14/L

Figyelt kérdés
50-55 kg vagyok, azért nem tudom pontosan, hogy mennyi, mert megint lemerült az elem a mérlegben, de szerintem jobb is, hogy nem tudom. Sportolni nem tudok, mivel a szüleim nem hajlandók "ezért" fizetni, mert mi az, hogy nem találok olyan sportot, ami nem kerül pénzbe. Hát tehetek én róla, hogy tényleg nincs?! Futáshoz is kéne normális futócipő, ami nem töri a lábam, tessék, az is pénzbe kerül. Meg amúgy eléggé szar a bokám is, meg a térdem is, nem bírnám. Imádok enni, egyszerűen nem tudok lemondani a finom kajákról. Meg már koplaltam, de 2 nap után abbahagytam, úgy fájt a fejem. Mit tudnék akkor tenni? Van, aki valahogy lefogyott, mindegy, hogy sportolt is-e, vagy sem, csak ha igen, attól szeretnék kérdezni... Előre is köszönöm a válaszokat :)
2012. jún. 27. 23:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
insanity - egy tv kell hozzá, meg egy kis hely, mondjuk nem árt valamilyen cipő,de megoldható anélkül is
2012. jún. 28. 10:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Édes istenem. A striák hirtelen növéstől is lesznek. Nem feltétlen hízástól...
2012. jún. 28. 10:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Xilitben azt hiszem 40 százalékkal kevesebb a szénhidrát. És még azt megjegyezném a paleolittal kapcsolatban, hogy nem fogyókúra, hanem annak a módszere, hogyan állítsd be a normális testsúlyodat. Tehát aki túl vékony az meg hízni fog.
2012. jún. 28. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!