Akinek sikerült lefogyni, elérni az álomsúlyt. Hogy bírtátok? Mit csináltatok? Mi ösztönzött?
Figyelt kérdés
Meddig tartott? Most hogy érzed magad?2012. máj. 26. 11:19
1/3 anonim válasza:
Egész nap csak gyümölcsöket ettem,de abból sokat(pl egy kiló almát) meg sok olyan savanyúságot mint a cékla vagy a káposzta ami jól kiegészít minden fogyókúrát.Ezen kívül müzlit meg tejtermékeket,szóval inkább a húsokat és a szénhidrátokat szorítottam vissza.Ezt a súlyt amit így elértem nem tarthattam(de nem magam miatt,csak a doki előírta,hogy sokat kell ennem,mert nagyon lefogytam vele és átestem a ló túloldalára) de szerintem nem rossz módszer.Ja meg 6 után max cukormentes gyógyteákat igyál :)
2/3 anonim válasza:
első: ez nem diéta.. ez koplalás volt...
Én életmód váltással fogytam le. + elkezdtem sportolni cardio+ sulyzós edzés
3/3 anonim válasza:
Finomított cukor és liszt elhagyása, reggeli beiktatása, este 6 után nem evés, napi 3 liter víz és sok gyümölcs és zöldség. Ezenkívül heti 4-5 edzés (2 futás, 2-3 saját testsúlyos/súlyzós edzés). Tudom, ezek sablonosnak hangzanak, de nekem beváltak. A motiváció pedig: lefogyni nyárra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!