Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vannak itt velem egykorúak,...

Vannak itt velem egykorúak, akiknek sikerült fogyniuk? 14/L

Figyelt kérdés
50-55 kg vagyok, azért nem tudom pontosan, hogy mennyi, mert megint lemerült az elem a mérlegben, de szerintem jobb is, hogy nem tudom. Sportolni nem tudok, mivel a szüleim nem hajlandók "ezért" fizetni, mert mi az, hogy nem találok olyan sportot, ami nem kerül pénzbe. Hát tehetek én róla, hogy tényleg nincs?! Futáshoz is kéne normális futócipő, ami nem töri a lábam, tessék, az is pénzbe kerül. Meg amúgy eléggé szar a bokám is, meg a térdem is, nem bírnám. Imádok enni, egyszerűen nem tudok lemondani a finom kajákról. Meg már koplaltam, de 2 nap után abbahagytam, úgy fájt a fejem. Mit tudnék akkor tenni? Van, aki valahogy lefogyott, mindegy, hogy sportolt is-e, vagy sem, csak ha igen, attól szeretnék kérdezni... Előre is köszönöm a válaszokat :)
2012. jún. 27. 23:29
1 2
 1/13 ssup ***** válasza:
Hány centi vagy?
2012. jún. 27. 23:35
 2/13 A kérdező kommentje:
163 :( jó kicsi...
2012. jún. 27. 23:37
 3/13 ssup ***** válasza:
Hát akkor szerintem nem kéne nagyon fogynod. Maximum keveset odafigyeléssel
2012. jún. 27. 23:43
 4/13 A kérdező kommentje:
45-re szeretnék lefogyni. Az még normális, nem?
2012. jún. 27. 23:48
 5/13 anonim válasza:
Próbálj odafigyelni az étkezésre. Esetleg ha van biciklid, akkor azzal mehetsz pár kört. :) A lényeg, hogy ne otthon tespedj a tv/gép előtt, és ne zabálj össze mindent. Még az is jó ha osztálytársaiddal, barátaiddal elmentek és sétáltok egyet. Imádsz enni, hát egyél egy nap sokszor (5-6), keveset. Finom kajákról meg lemondhatsz legegyszerűbben, ha nincs otthon édesség stb... Szüleiddel is beszélhetsz erről, gondolom ők veszik neked... "ezért" is fizetni kell.
2012. jún. 28. 00:00
 6/13 anonim ***** válasza:

A te magasságodhoz minimum 51 kg ideális. Ha olyan 52-53 között tudod tartani, az tökéletes.

Ha sportra nincs pénzed, akkor tornázz otthon, az ingyen van. youtube-on vannak fenn videók, én azokra szoktam. Van két kis súlyzóm, ez nem drága (2-3 ezer Ft), de ha ennyi sincs, akkor két félliteres üveget tölts meg földdel vagy homokkal, ilyesmivel, az is megteszi. Persze olyan videókat válassz, amikhez nem kellenek extra eszközök.

Én még edzőruhát sem vettem, magamra csukom a szobát, és bugyiban-topban tornázok, ez nem akadályoz a mozgásban és nem melegít feleslegesen :)

Ha elkezdesz tornázni, akkor idővel látni fogod, hogy azonos súly mellett karcsúbb lettél. Legjobban a karodon látszik, ha szorgalmasan súlyzózol :)

14 évesen enni muszáj, fejlődésben vagy, nehogy koplalj. Az a legjobb út később mindenféle nyavalya összeszedéséhez.

2012. jún. 28. 00:01
 7/13 A kérdező kommentje:

Szerintem 50 felett a magasságommal az már biztosan sok. Az a baj, hogy az emberek a mostani viszonyokhoz hasonlítanak, de amúgy nem az lenne a normális, tudom, mert vannak striák a combomon (nem sok), és ez nem természetes. Lehet, hogy ebben a mostani, elhízott generációban már az de, régen biztos nem volt ilyen. Olvastam a paleolit táplálkozásról, érdemes utánanézni. Szóval szerintem a 45 az ideális, akárhogyis.

youtube-os ötlet az jó, remélem leszek itthon egyedül, hogy csinálhassam :D amúgy ha lefogynék 45-re, az még az S-es kategóriába esne? Mert mondjuk felül rám ígyis jók az XS-es ruhák is... csak alulról, a combomról és a seggemről akarok fogyni, meg még, hogy a hasam lapos legyen, de nem örülnék neki, ha a mellem jóval kisebb lenne.. :D

2012. jún. 28. 00:12
 8/13 anonim ***** válasza:

Hát pedig akkor mindenhonnan fogyni fogsz. És a csíkok nem fognak eltűnni 45 kilósan sem. Kenegesd valami krémmel, az enyhíti, meg sportolni kell rá... Meg állítólag fürdésnél hideg-melegvíz váltogatása.

Egyébként ha a sportot nem finanszírozzák, akkor a paleolit táplálkozást végképp fogják. Ott aztán lemondhatsz még a hüvelyes zöldségekről is, meg az összes tejtermékről. Xukort, xilitet kell venni --> ezzel helyettesítik a cukrot, csak 2-3 ezer forint kilója,stb.

De egyébként ha nem tudsz lemondani a finom kajákról, meg sportolásra is van kifogás akkor ne várj sokat...

2012. jún. 28. 06:35
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia.

13/L vagyok. 5 kg-tól szabadultam meg márciusban és áprilisban. Azóta tartom. 168/52 vagyok most. Előtte sem voltam kövér, de most így sokkal jobban érzem magam. Napi 5x étkezem egészségesen étkezem, heti 3x 1 órát futok, hogy tudjam tartani. Amikor még fogytam akkr heti 5x futottam.

2012. jún. 28. 09:23
 10/13 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ha fogyok, nem tűnnek el a striák, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy akkor az 50 kg nem lehet egészséges, mert nekem akkor jelentek meg.

Lehet, hogy furcsa, de a paleolitot inkább támogatják. És igen, vettek már többször is xilitet, de most pont az sincs itthon :D de egyébként az is ugyanúgy hízlal, mintha normál cukorból készülne egy süti, nem? Csak egészségesebb.

utolsó válaszoló: omg, hogy tudsz te annyit futni?! Én tegnapelőtt elmentem, úgy, hogy, na jó, most akkor lefutok fél órát... Olyan unalmas volt, hogy 5 perc után egy macskát kezdtem hajkurászni.. xD te nem unod szét az agyad olyan hosszú idő alatt? És a lábfájásról nem is beszélve..

2012. jún. 28. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!