Valaki elmagyarázná, hogy is van az inzulinnal?
"És még egy fontos adat: A szervezet inzulinérzékenysége napszaki ingadozást mutat; a legmagasabb délben, a legalacsonyabb reggel, vacsoraidőben pedig az előző kettő között van. Ez azt jelenti, hogy a legnagyobb mennyiségű szénhidrátot délben célszerű fogyasztani, míg a legkevesebbet reggel."
Mindenki azt mondja, reggel kell sokat enni. Amúgy nekem reggel nincs nagy étvágyam, dél-14.00 között szoktam ebédelni.
Akkor ne egyek reggel annyit? Miért írja mindenki, hogy reggel kell sokat? (tudom lemozogjuk nap végére, ne azon kivül?) ha reggel nincs akkora étvágyam, akkor mi legyen?
délelőtt kell bevinni a szénhidrátokat, délután már inkább a fehérje alapúakat kell. magaddal tolsz ki, ha nem eszel reggel, estére meg bekajolsz.
Ha nincs étvágyad, akkor turmixold össze, vagy igyál valami fehérjeport.
Az inzulinszintnek folyamatosan alacsonynak kell lennie. Tök mindegy mikor eszel, ha szénhidrátot eszel, az lehetetlenné teszi a fogyást, mivel az inzulin "bezárja" a zsírsavakat a sejtekbe, lehetetlenné téve a fogyást.
Így konkrétan csak éjszaka tudsz fogyni, ami nem túl hatékony.
Ne egyél szénhidrátot egyáltalán ! (kivéve zöldségek) És fogyassz több zsírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!