Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel a módszerrel megváltozha...

Ezzel a módszerrel megváltozhat az életem?

Figyelt kérdés

Egy 106 kilogrammos, és 180 centis, 16 éves lány vagyok. Tegnap szembesültem a valós súlyommal, és teljesen kiborultam. Minden barátom nyaral, bulizik, pasizik, én pedig itthon szenvedek a tükörképemmel.

Elhatároztam magamat. Az első cél, hogy a kerek 100 kg-ot elérjem.

Azt gondoltam ki, hogy csökkentem a kaját, a lehető legjobban. A legkevesebbet eszem, ami tőlem egyenlőre telik.

Reggel eszem a legtöbbet, akkor még szénhidrátot is, mondjuk egy zsömle vagy egy szelet kenyér... sajttal, zöldséggel, tojással, ilyesmi.

Ebédre nyilván csak azt tudom enni, amit anyukám főz, de ezek egészséges és vitamindús ételek általában. Ebből fele adagot fogyasztok, mint eddig. Ebéd után nem eszek már szénhidrátot. Uzsonnára pl. zöldség sajttal, csirkemell salátával. A vacsora pedig valami gyümölcs, vagy joghurt. Csak akkor vacsorázom, ha nagyon éhes vagyok. Ha nem, akkor ezt elhagyom, de mindenképpen lefekvés előtt 3-4 órával eszem.

Mikor egyek édességet? Természetesen nem minden nap, de amikor heti egyszer rámjön és egy picit megengedek magamnak, azt mikor a legideálisabb beiktatni?

Ezen kívül esténként eljárok futni. Kb. 4-5 km az, amit bírok.

Arra lennék kíváncsi, hogy mi a jobb. Ha nagynehezen végigvonszolom magam és többet bírok, vagy ha kevesebbet futok, de ütemesen, magasra emelt lábbal, rugózva...?

Beiktatok heti 2X1 órás tornát, ami a Vital tv-n megy fél négy körül.

És heti 2-3 órát biciklizek a környéken.

Havonta egyszer kétszer elmegyek szaunázni is.

Mit gondoltok, ezzel van esélyem? Mit csináljak másképp? Nagyon szeretném, ha sikerülne.

A válaszaitokat előre is köszönöm :)

2009. júl. 6. 12:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ha hasonló helyzetben lévő ember téved erre vagy csak kíváncsi arra, hogy mit is értem el ezzel, akkor ajánlom, hogy néha nézzen be a blogomra, amit ma nyitottam. Terveim szerint minden nap beszámolok.

[link]

2009. júl. 6. 14:15
 12/12 anonim ***** válasza:

ha továbbra is szemetet eszel, de kevesebbet az nemlesz jobb

olvasd el ezt többször

[link]

2009. júl. 7. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!