Ez mennyit befolyásol?
Figyelt kérdés
Sokkal több lett mára a fehérjebevitelem, mint szokott lenni (100-at szoktam enni, most 177 g), így túl léptem a szokásos kcal mennyiségem.
"Egy nap nem számít, de többet ne forduljon elő" jellegű válaszokat megspórolhatjuk, mert sajnos pl 7végenként nem számolok semmit, és tul.képp súlyt tartok, csak érdekel, hogy ugyanolyan "hiba", mintha szénhidráttal léptem volna túl, vagy azért annál jobb így...
2012. jún. 19. 20:59
1/3 anonim válasza:
inkább örülnöd kéne. a fehérje kötelező, nem fog zsírként lerakódni.
2/3 A kérdező kommentje:
Csak az 1400 kcal-om helyett kb 1800-at ettem, ezért kérdeztem...
2012. jún. 19. 21:47
3/3 anonim válasza:
azt nem mondtad. 1800 kcal aktív sport mellett még jó is, de ha nem minden nap étkezel így, ennyit, akkor semmi gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!