Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik valaki Nektek, járni akartok Vele, de a lehető legrosszabb környéken lakik, befolyásol Titeket?
Az, hogy hol lakik, az nem befolyásol.
Az viszont már zavarna, ha komolyra fordul a kapcsolat, és azt akarná, hogy én is odaköltözzek, arra a környékre. Addig nem érdekel hol lakik.
Mi pont így vagyunk.
Ki nem állhatom azt a helyet ahol a párom lakik, az utóbbi időben viszont elfogadtam, meg nem barátkoztam vele.
Meg is mondtam a páromnak, hogy ne kérje tőlem, hogy fogadjam el,ha véletlen komolyra fordul a kapcsolatunk és összeköltöznénk, akkor csak úgy tudom elképzelni, hogy ő elmegy onnan és keresünk egy közös albérletet. Egyenlőre a barátom azért marad ott, mert össze költözni még nem akarunk (mivel én még tanulok), neki meg annyi előny van a lakhelyével kapcsolatban, hogy két perc onnan a munkahelye, ráadásul a főnöke lakását béreli (jelentősen olcsóbban mint ha máshol lakna), így tehát marad. Egyébként keveset vagyok ott, inkább a párom jön hozzánk. Ha mégis én megyek hozzá, elém szokott jönni (megbeszéljük hol találkozunk, mindig olyan helyen, ahol még nem olyan gázos a környék....), elkisér magához, amikor meg menni szeretnék, akkor szintén elkisér a buszomig, vagy kocsival haza visz.
a párom régen a 8ban lakott, nem valami jó részen. soha nem várta el, hogy odamenjek vagy ott aludjak (nem is igazán lett volna hely), így nem is volt kérdés, hogy ő költözött hozzám.
anno sokkal jobban jobban zavart az, h az agglomerációban lakott mindkét volt barátom, és ha nála szerettem volna aludni, akkor utazgathattam meg sétálgathattam fél órákat. nem szeretem a vidéket, a városban jobban érzem magam :)
Tizenévesek vagyunk még, szó sincs összeköltözésről!! :D
Csak hát majd haza kell őt hoznom, be kell mutatnom a szüleimnek egy bizonyos idő elteltével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!