Melyik tetszik a legjobban? Rakd sorba a következő lányokat tetszés szerint! 1 legjobb - - - - 6 legrosszabb
1 - 3. kép
2 - 2. kép
3 - 5. kép
4 - 6. kép
5 - 1. kép
6 - 4. kép
3
6
2
1
4
5
de még egy kicsit részletezném is ha nem baj :)
2.3.6. szinte ugyanolyan nekem, mind3nak nagyon szép alakja van :) nem igazán tudok dönteni, lehet azért mert lány vagyok. de végülis:
3- fehér bőre van, és nekem az sokkal jobba tetszik, mint a barna
a 6os és a 2es között nem igazán tudtam dönteni, csak a felsője miatt lett előbb a 6os :D
de se az 1es, se a 4es, se az 5ös nem tetszik különösebben:S az 1esnek mintha nagy lenne egy kicsit a hasa, de még mindig jobban tetszik, mint a másik kettő. 4es ruhái egyszerűen ocsmányak. nem tudom ezt a két dolgot hogyan tudta összevenni... meg őszintén szólva abban a gatyában nem igazán látom az alakját. de valahogy kiráz tőle a hideg. bocsi. az 5ös azt hiszem egyértelműen került a végére. ő is teljesen rendbe van, de nekem azért jobban tetszenek a vékony lányok. nem vagyok leszbi vagy ilyesmi :) de sok fiú haverom van és kitanítottak, hogy mit kell nézni :D
hozzátenném: én egyáltalán nem vagyok tökéletes. sohasem vagyok elégedett magammal. nem gondolom hogy jobb lennék nálatok. sőt nem is, ha engem kérdeztek :D ti véleményt kérdetetk én megírtam. bocsi, ha nagyon bunkó lettem volna. nem ez volt a szándékom :S
16/l
Ez ugyan az a lány más ruhában.
A törökbugyogós borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!