Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik valaki Nektek, járni akartok Vele, de a lehető legrosszabb környéken lakik, befolyásol Titeket?
Figyelt kérdés
Olyan helyen, ahova nem szívesen megy az ember.2012. jún. 4. 08:57
11/14 A kérdező kommentje:
Lány
2012. jún. 4. 13:55
12/14 anonim válasza:
Tehát a barátod lakik rossz környéken, és őt kellene bemutatnod otthon. Ha nagyon féltősek a szüleid, akkor nem biztos, hogy nagyon díjazzák a rossz környékről származó fiút. De ha felnőttként gondolkodnak, akkor ők sem az alapján fogják megítélni, hogy hova született, mert arra semmi befolyása sincs a fiúnak, hanem a tettei, a viselkedése alapján. De hogy a te szüleid hogy gondolkodnak azt neked kell tudni. Ebben nem tudok tanácsot adni.
13/14 A kérdező kommentje:
Jaj, félreértettél, én származok rossz környékről :$ :(
2012. jún. 4. 14:15
14/14 anonim válasza:
Értem. De ez nem változtat azon, hogy ha felnőttként viselkednek a szüleitek, egyikőtöket sem arról fogják megítélni, hogy hova, milyen környezetbe születtetek. Viszont az is igaz, hogy ha nem így gondolkodnak, azon sajnos nem tudtok változtatni.
De ha a fiút nem zavarja, akkor én ráhagynám, hogy ha már bemutatásról lesz szó, akkor adja be a szüleinek a te körülményeidet, mégiscsak ő ismeri őket jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!