Rossz ember vagyok, ha tetszik a fiam edzője?
A fiam ősszel kapott új edzőt, egy nagyon helyes férfit. Nem tudom, mi van velem, de egyszerűen megbabonáz, ha látom, nem voltak ilyen érzésem eddig a házas éveim alatt, de most nagyon kétségbe vagyok esve, mert nem tudom kiverni a fejemből. Nagyon vonzó a megjelenése és a személyisége is.
Nem vagyok neki közömbös, mikor én viszem a fiamat, rögtön jön oda beszélgetni, érdeklődik, hogy milyen napom volt, a fiam mondta, hogy mikor egyedül ment egyik nap, a pasi kérdezte, hogy "anyukád elfoglalt volt ma?" Többször dicsérte már meg a külsőm, de sosem tolakodóan, csak egy-egy elejtett mondattal. Mindig kérdezi, hogy megyek-e a gyerekek meccsére, általában ritkán jutok el, most szombaton viszont ráérek.
Nagyon lelkiismeretfurdalásom van emiatt, szörnyű embernek érzem magam. Nem ugrom a nyakába, ha beszélünk, semmi jelet nem adok neki, eléggé tartózkodó vagyok, de magamban egyre több ilyen gondolatom van. Ti ezt hogy kezelnétek? Ki akarom verni a fejemből.
és az edző is, mit kérdezősködik egy férjezett nőről?
és miért akarsz a nyakába ugrani és jeleket adni?
jézusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!