Hetente 1x böjtölök a hitem miatt, ezt mindenképp meg szeretném tartani. befolyásol vmit negatívan?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 1. 07:54
1/9 anonim válasza:
Ha arra a napra jon ki a feherje nap, akkor is meg tudod oldani, mert nem csak hust lehet enni azon a napon sem, hanem pl. tojast, tejtermekeket.
Szerintem teljesen rendben leszel.
Sok sikert!!!
En is mostanaban kezdem majd.
2/9 A kérdező kommentje:
A böjt alatt 0 kaját értettem! köszi
2008. ápr. 1. 19:41
3/9 anonim válasza:
Én egész életemben böjtölök, vega vagyok! Fehérje napokon a húst, vagy tojással, vagy sajttal helyettesítem, ezekből is remek ételeket lehet készíteni. Így is szépen mennek le a kilók! Szóval hajrá!
4/9 anonim válasza:
Bocsi, most látom csak a válaszod, hogy a böjt alatt mit is értesz! (0 kaja)
Én nem bírnám ki! :)
5/9 anonim válasza:
hetente egy napon 0 kaja, és emellett diétázni szeretnél??? Biztosan szükséged van fogyókúrára?
6/9 A kérdező kommentje:
:-))) köszi. ne aggódj! a heti 1 nap böjtöl, amit már jan óta csinálok nem fogytam és nem is ez volt a cél.
ma kezdem és 12 kg min rajtam van!
2008. ápr. 3. 07:18
7/9 anonim válasza:
A heti böjtnapod legyen a víznap. Az nem baj ha nem csak havi egyszer, hanem heti egyszer tartod. Csak gyüminap után legyen. Legalábbis ha mindegy melyik nap böjtölsz. Vagy meg van szabva, hogy melyik nap tedd?
8/9 A kérdező kommentje:
egy bnőmmel böjtölök, magunknak szabtuk meg a szerdát.
2008. ápr. 5. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!