Milyen problémákat okozhat ha kevés folyadékot iszom? Vagy mit befolyásol?
Biztos, hogy ki akarod próbálni?
A babának amúgy semmit, Neked annál inkább.
Ájulás, szédülés, vesegond, kiszáradás (extrém esetben)
Ha a kora terhességi gyakori vizelési ingert akarod ezzel kiküszöbölni, akkor rossz úton jársz, az akkor is jelen lesz,ha nem iszol...
Jaj,bocsi a félreérthető voltam.
Nem akarok keveset inni,de néha csak este veszem észre,hogy még csak alig ittam.
Próbálok odafigyelni,de sajnos nem mindig jön össze.Pláne az ilyen hűvösebb napokon.:(
Ezért aggódom,hogy ezzel milyen problémákat okozok.
Amúgy 27hetes vagyok.
Én 26 hetes vagyok.Hajlamos vagyok én is megfeledkezni a folyadékbevitelről.Ilyenkor kába is vagyok és csak akkor jut eszembe,hogy ma még alig ittam.Estefele jön rám iszonyú szomjúság,ez meg az éjszakai WC-re járást eredményezi.Próbáltam odafigyelni,pár napig ment is,hogy igyak rendszeresen,aztán megint elfelejtődött.Mindig is ilyen voltam sajnos.És nem tudom,mit tehetnék...
Boldog babavárást!
Szinte mindent befolyásol, de az amúgy is terhelt vesének sem jó, nem beszélve a babáról! Szoptatás alatt 3-4 litert kellene meginni, 1,5 üveg ásványvizet iszok naponta, 1/2 liter tejes kávét és levest.....
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!