Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen problémákat okozhat ha...

Milyen problémákat okozhat ha kevés folyadékot iszom? Vagy mit befolyásol?

Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy ki akarod próbálni?

A babának amúgy semmit, Neked annál inkább.

Ájulás, szédülés, vesegond, kiszáradás (extrém esetben)

Ha a kora terhességi gyakori vizelési ingert akarod ezzel kiküszöbölni, akkor rossz úton jársz, az akkor is jelen lesz,ha nem iszol...

2012. jún. 5. 11:13
 2/5 A kérdező kommentje:

Jaj,bocsi a félreérthető voltam.

Nem akarok keveset inni,de néha csak este veszem észre,hogy még csak alig ittam.

Próbálok odafigyelni,de sajnos nem mindig jön össze.Pláne az ilyen hűvösebb napokon.:(

Ezért aggódom,hogy ezzel milyen problémákat okozok.

Amúgy 27hetes vagyok.

2012. jún. 5. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Én 26 hetes vagyok.Hajlamos vagyok én is megfeledkezni a folyadékbevitelről.Ilyenkor kába is vagyok és csak akkor jut eszembe,hogy ma még alig ittam.Estefele jön rám iszonyú szomjúság,ez meg az éjszakai WC-re járást eredményezi.Próbáltam odafigyelni,pár napig ment is,hogy igyak rendszeresen,aztán megint elfelejtődött.Mindig is ilyen voltam sajnos.És nem tudom,mit tehetnék...

Boldog babavárást!

2012. jún. 5. 12:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is oda kellett figyelni, tudatosan ittam többet. Az elsőnél nem sokat ittam és, vizesedtem, most is vizesedek , de nem annyira mint akkor, és így hogy többet iszok legalább átmossa a szervezetemet. Igaz sokat járok WC-re, de nem kötödik le annyira a víz.
2012. jún. 5. 12:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Szinte mindent befolyásol, de az amúgy is terhelt vesének sem jó, nem beszélve a babáról! Szoptatás alatt 3-4 litert kellene meginni, 1,5 üveg ásványvizet iszok naponta, 1/2 liter tejes kávét és levest.....

36 hetes kismama

2012. jún. 5. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!