Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Le tudok még...

Mit csináljak? Le tudok még valaha fogyni?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, 100 kg. Voltam kivizsgáláson fél éve, a pajzsmirigyemmel van valami gond, de gyógyszert nem kaptam.

Próbáltam már mindenféle fogyókúrát (persze ésszerűen, nem 90 napos agyhalált), mégis csak vizet veszítettem (elő héten -3 kg). Zsírból nem is fogyok... De persze mellette mozogtam is, 2naponta 1 és fél óra kardió az edzőteremben - személyi edzővel.

Mégis ugyanott tartok, ahol elkezdtem!

2009. júl. 5. 20:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
Pajzsmirigyre keress étrendkiegészítőket, vitaminokat. Én 16 éve vagyok cukros, orvosok sosem tudták beállítani a cukromat rendesen akármit csináltak, mióta én utánanéztem neten, és szedek pár dolgot, azóta tökéletesek az eredményeim. Persze ép ésszel, nem mindent beszedni:) Hajrá, menni fog:)
2009. júl. 5. 22:04
 12/14 anonim ***** válasza:
hát, mint a többiek, én is csak soksoksok KITARTÁST és ERŐT kívánok, lehet hogy nemsokára be fog indulni,a fogyás ne félj!!
2009. júl. 14. 12:25
 13/14 anonim válasza:
En 13 eves koromtol vagyok beteg ( pajzsmirigy), ez azt jelenti 20 eve. Mindig dundi voltam es ezt igy fogadtam el, mert hiszek abban hogy a lelki egyensuly mindennel fontosabb vagyis fogadd el onmagad elv. Szules utan 100 kg maradtam es fogyizni kezdtem. Lefogytam 82 kg-ra amivel teljesen meg voltam elegedve, hisz mindig is tisztaban voltam vele hogy toppless soha nem leszek( amikor ferjhez mentem 76 kg voltam , nem minden ferfi szereti a csontkollekciot).A baj az, hogy abba hagytam a cigizest es megint 100 kg vagyok igy kezdem a 90 napos dietat. Ne add fel, a pajzsmirigyes is tud fogyni es kicsit moletten is szepek vagyunk a lenyeg hogy ne masert kinozd magad soha, hanem a te egeszsegedert.
2010. febr. 10. 12:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem, moletten nem vagytok szépek!

Ez csak önámítás, mint a férfiaknál a "sörhas olyan férfias" vélekedés.

Ez nem igaz.

Csak a formás, sportos testalkat vonzó, legyen az akár férfi, akár nő. Az alaktalan zsírtömeg pedig visszataszító.

2010. febr. 11. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!