Le tudok valaha fogyni?
Figyelt kérdés
Csak Elhatározás kérdése? Valahogy nem tudom elképzelni hogy a zsír alatt "tökéletes" vagyok. :S Nem tudom elképzelni magam vékonyan... Lehet hogy ezért nem vagyok kitartó, mert nem hiszek benne? Hogyan változtassak a hozzáállásomon?2010. okt. 20. 10:46
1/5 anonim válasza:
Ne vedd légyszíves bántásnak!!!De!!!Nem a kifogásokat kell keresni.Ez hülyeség, hogy nem tudom magam elképzelni vékonyan.Ha jól érzed magad úgy ahogy vagy akkor ne fogyózz!!!Meg kinek mi a tökéletes???Nekem személy szerint nem a gebe 40 kilós lányok a tökéletesek.És sportos szeretnék lenni.Ezért minden nap futok, súlyzózok, tornázok.Nem vagyok tökéletes és nem is leszek soha de legalább teszek valamit a testemért.
2/5 anonim válasza:
Elsőnek igaza van sokmindenben.
Vagy fogadd el magad kövérnek, de akkor ne keseregj rajta, vagy ismerd be, hogy nem tetszel magadnak úgy, és tegyél érte, hogy lefogyj. Más nem tud lefogyni helyetted.
3/5 anonim válasza:
Soha nem fogsz lefogyni! Olyan dagadtan fogsz meghalni, hogy konténerbe tesznek koporsó helyett.
4/5 anonim válasza:
Nem csak az elhatározás,kitartás a fontos.Egy anorex pl a halálig kitart,tehát akaraterőben nincs ott hiány.Inkább hozzáértés,információ,tapasztalat,önismeret kell hozzá.
Szerintem a jó hozzáállás az ha mindent fokozatosan csinálsz.Elkezdesz sportolni,egy múlva meg már a kajára is elkezdhetsz figyelni.
Számomra meg mindig furcsa,ha valaki a súlyáért sportol,nem az egészségéért.
5/5 anonim válasza:
szeresd saját magadat. akkor változni fog a hozzáállásod.
mit szeretsz magadban a legjobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!