Mit csináljak? Le tudok még valaha fogyni?
14 éves vagyok, 100 kg. Voltam kivizsgáláson fél éve, a pajzsmirigyemmel van valami gond, de gyógyszert nem kaptam.
Próbáltam már mindenféle fogyókúrát (persze ésszerűen, nem 90 napos agyhalált), mégis csak vizet veszítettem (elő héten -3 kg). Zsírból nem is fogyok... De persze mellette mozogtam is, 2naponta 1 és fél óra kardió az edzőteremben - személyi edzővel.
Mégis ugyanott tartok, ahol elkezdtem!
1,5 óra kardió az sok lenne. Gondolom itt aerob edzésről van szó.
Gyógyszert gondolom a korod miatt nem kaphatsz, mert amúgy kezelhető a pajzsmirigy alulműködése gyógyszerekkel.
Érdeklődd meg, hogy mikortól kaphatsz gyógyszert rá.
Addig is szedj jódot, krómium pikolinátot, és vitaminokat.
Nem ártana még 3-4 gramm halolajat betolni naponta, kapszulás formában.
Próbáld az izmaidat is fokozatosan erősíteni, mert az segít a zsírégetésben. És este 6 után nulla szénhidrát, csak fehérje. Napközben is tiszta egészséges kaják, sok rost, fehérje, vitamin.
Egy hét alatt ne várj csodát, menni fog az.
Hol laksz?
Amúgy sok sovány hús,zöldségek,gyümölcsök,light üditők, szerintem lebírsz fogyni. Ne keseredj el :)
Köszi a válaszokat!
Több, mint fél évig tornáztam, fogyóztam, mégsem ment le SEMMI. így tartsak ki?:(
Üdítőket nem iszom, csak szénsavmentes vizet.
Utolsó: budapesten
Vigyázz azért az orvosokkal, hajlamosak idiótaságokat mondani. Legjobb, ha többet is megkérdezel, így több az esély, hogy kifogsz egy normálisat.
Aki például azt mondja hogy valakinek genetikailag nem lehetséges a fogyás, az egy barom, ott kell hagyni.
Mindenki le tud fogyni, aki elég elszánt.
A te esetedben sajnos nem csak a Te elszántságodon múlik, de elárulom, hogy vannak módszerek, akár drasztikusak is, amivel lehet segíteni.
Természetesen egy jó orvos sokat segíthet, tehát ez az első lépés.
Tudom még fiatal vagy, de a tornázás az egy lószar.
Tornázni a 84 éves nagymamám is szokott.
Úgyhogy második lépés egy edző keresése.
Itt is egy normálisat kell választani, mert a magyar iskolarendszer és általános dilettantizmus következtében sok félőrült szaladgál az edzőtermekben, mint "edző".
A diétát pedig ez után kell beállítani, úgy látom elég értelmes vagy, hogy az alapokat a netről össze tudd szedni.
Testépítő oldalakat nézegess, mert ott magas szintű szakértelmet és pozitív hozzáállást találsz.
És kerüld a "női" oldalakat, mert az agyhalál néha :-)
De tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!