Valaki írna nekem egy olyan diétát ami bevált és gyorsan lehet vele fogyni?!
Szóval sportolj. Igaz, az nem diéta, de fogyni tudsz vele, ráadásul úgy, hogy nem ugrik rád vissza 2-3 hét alatt. Hiába fogysz le a diétával, ha utána megint zabálsz, és visszahízod.
Én pl 2 hete kezdtem el Rubint Rékázni, és már látható eredménye van. Megszenvedek érte, de heti 4* 40 perc az semmi. Megéri.
Szia.
Mi számí gyors fogyásnak? Mert az ilyen 2 hét alatt -10kg-s szarokkal töntreteszed magad... Heti -1 kg az egészséges, sporttal és helyes táplálkozással.
Szia. leírom én mit csináltam. lehet, hogy nem full egészséges, de nekem bevált, nem mentem tönkre és a kilók sem jöttek vissza. semmi hús, cukor, fehér kenyér, kávé (vagy max. 1), 2,5 liter víz (lúgos) minden nap, kevés citromlé. PLUSZ naponta a 8perc hasizom (8min workout vagy ilyesmi a neve, ytube-on ottvan), napi gyaloglás kb 1óra, heti 2-3 edzés (1óra mindegyik). 6 max. 7után semmi kaja. így kb 3kg lement hetente. 75ről indultam, most 68 vagyok.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!