Bevált az Acai Berry Thin? Mennyit sikerült fogyni mennyi idő alatt? Vajon gyermekek is szedhetik? (lányom akarja szedni, most kamasz 13éves) Nem káros a szervezetre?
Ne már, most komolyan... ilyeneket csak elkeseredett felnőttek próbálnak ki, akik később rájönnek, mennyire felesleges és csak pénzkidobás, s örüljön neki mindenki, ha nem károsodik tőle az egészsége.
13 évesen inkább mozognia kellene, figyelni a táplálkozására - példát kell neki mutatni, ahhoz még fiatal, hogy magától kezdjen "jó" kajákat enni. Ha látja, hogy a szülei is mozognak és egészséges ételeket esznek, neki is ez lesz a természetes, s meg is szűnik a problémája. De keresd meg Leppurd-ot, mostanában nekem ő itt a kedvencem, ő biztosan segít Neked :)
26/N
:D nem mi, hanem ki
itt egy fórumozó (testépítő -?) srác, aki nagyon sokat tapasztalt már, érdemes elolvasni a hozzászólásait - néha sajátos stílusban ír, de jók a meglátásai. De biztosan hozzászól ehhez :)
várunk Leppurd
Oké akkor egy személy :)
Minden kipróbált a lányom a sporttól a diétáig de semmi :(
Olyan rossz látni ahogy küzd az alakjáért :(
de nem sikerül neki
miért hány kiló, és hány cm?
Könyörgöm 13 éves, növésben, ne szedjen már ilyen szarokat.
1.válaszoló:
Az nem segítség, ha a kezébe nyomunk egy adag bogyót, hogy vedd be... nekem legalábbis nagyon rosszul esne.
Ha egy ember sportol és diétázik is, akkor lehetetlen hogy ne fogyjon. Ott akkor valami van a háttérben lehet, hogy pszichológiai okai vannak, és sokszor nasizik akár dugiban is. Erre oda kell figyelni, csak úgy nem terem senkire zsír. Én már csak tudom. Nagyon küzdök az alakomért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!