Mi pontosan a kaposzta leves dieta? Hogy kell a levest fozni? Szabad melle mast is enni? Ha igen, mit? Meddig tart? Mennyit lehet tole fogyni? Vannak karos mellekhatasai?
itt van hogy hogy kell megcsinálni, meddig tart, és miket lehet hozzá enni, de ezeken kívül mást ne.
Első napokban elég nehéz, mert megkívánsz ezt azt, és helyette csak a levest lehet enni, de ennek ellenére én nagyon szeretem, és nem utáltam meg. Sőt néha csinálok is magamnak csak úgy.
viszont számolj azzal, hogy ez egy marha nagy adag, én 3 nagy lábosban főztem, mire beletettem mindent, de le lehet fagyasztani.
nekem abszolút hatásos volt, sok sikert neked is hozzá
cso
ettol a hulyesegtol fogyni tuti nem lehet, beteg viszont lehetsz tole
gondolkozz mi van ebben, cukros paradicsomle, viz, so,kaposzta,meg valami zsiros hus
ha fogyni akarsz ajanlom figyelmedbe ezt az oldalt:
"tovabb" linkel a lap aljan tudsz lapozni
Káposztaleves, avagy a gyors zsírégető diéta | Mindmegette.hu
itt találsz pontos receptet és minta étrendet 7 napra.minden le van írva ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!