Bevált a káposztaleves diéta? Mennyit lehet vele fogyni?
Vagyis na.
ha konditeremben erősítesz.
Ez lett volna a mondat vége :D
"Mennyit lehet vele fogyni?" Jó sok vizet...
De tényleg, a káposzta vízhajtó, de csak ezzel zsírt nem veszítünk.
Napi 1000-1200 kcal kevés, 1500 körül jobb lenne.
Én is havi 2 kg-okat fogyok csak azzal az étrenddel, amit folytatok, de legalább mozdul:-D
Kedves kérdező!
Jól mondta az előttem szóló,minden bizonnyal izmosodtál...miért a kg-ból akarsz lejjebb adni?A tükörben nem látsz változást?Centivel mérted a derekadat,csípődet,combodat vagy valamit?Ha jól csinálod,akkor egy hét alatt lemegy egy kiló...
Nem tudom,hogy milyen magas vagy és hány kiló,lehet,hogy az a napi 1000-1200 kcal energia kevés volt Neked,ezért érzed sikertelennek...
Ne csinálj semmilyen káposztaleves-marhaságot,mert amit azzal lefogysz,vissza is fog jönni,de ha nem,akkor is beteg leszel tőle,max. később veszed majd észre,hogy baj van...
Két hónapot írtál,mutatok valamit,amitől ennyi idő alatt simán lemegy rólad az a 3-4 kiló...de inkább a tükröt figyeld,vagy vegyél elő néhány ruhadarabot,ami most nem jön rád,aztán figyelj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!