Az jó, ha csak joghurtot eszek egy hétig, amíg a gyomrom kicsit összeszűkül?
Tegnap rájöttem, hogy nem vagyok éhes a joghurttól, pedig nem pohárszámra ettem, csak 2 pohárral, utána nem voltam éhes de aztán megint a szokásos nagy adagok...:( nem tudok gátat szabni magamnak, de ne oktassatok ki e miatt, kérlek:( tudom hogy béna és szr vagyok:( nem kell fokozni...
Csak a kérdésemre szeretnék választ kapni,hogyha , akár nem is egy hétig, de valameddig csak joghurtot eszem, akkor szűkülhet a gyomrom? max egy hétig akarnám, mert tudom,hogy a fogaknak se jó ha nem rágok... de mondjuk a joghurt mellé ennék almát is a rágás miatt...de akkor is csak max egy hét, és figyelnék, hogy mennyi a cukor meg a kalória a joghurtban...
szóval szerintetek?
Ezt értem, és köszönöm a választ.
Ezzel, mint írtam csak a gyomrom szűkülését szeretném elérni, az se zavar, ha nem fogyok, csak ez kell ahhoz, hogy sikerülhessen mert különben nem tudom megállni az evést:(
Én is három tojást szoktam enni, szinte minden nap vacsorára, kis ketchuppal.
Nem nagyon hizlal, de jóllakom tőle.
Próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!