Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A paradicsomleves (kevés...

A paradicsomleves (kevés rizzsel) és a zöldborsófőzelék mennyire iktatható be a fogyókúrába? Vacsorára.

Figyelt kérdés
Persze édesítőszerrel elkészítve, és nem lisztes rántás+tejfölös habarás, hanem magával a zöldséggel visszasűrítve és joghurttal.
2012. jún. 12. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:
71%

nyugodtan edd meg

minden étel lehet végülis fogyós csak az elkészítés a fontos (jó nem a chipse gondolok itt) de simán edd meg

zöldborsófőzelékhez feltétnek meget husi vagy hal párolva, vagy resztelt máj, főtt tojás, fasírt sütőben kisütve főtt hús stb stb

én ma kelkáposztafőzelék fogok vacsizni főtt tojással:)

jó átvágyat majd hozzá:)

2012. jún. 12. 13:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ari vagy, neked is jó étvágyat. Te fogyózol?
2012. jún. 12. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:

hát én inkább súlytartón vagyok, de fogyó alatt is ettem

168/50

édesítőszert én nem nagyon hazsnálok, édesnek zabpehelybe, túróba, joghurtba inkább kis lekvárt, mézet, fahéjat vagy bogyós gyümiket szoktam hazsnálni

sóskába szoktam tenni pici cukrot, meg lencsefőzelékbe, paradicsomszószba, az édesítőktől én csak éhesebb leszek

paradicsomlevest lehet fűszeresen (bazsalikosan is) elkészíteni, hozzá mozzarella light golyókat vagy zabpehelyből csinálsz hozzá gombócokat vagy főtt tojáskarikák, főtt húsok, reszelt sajt, vagy húsgombóc is finom hozzá

2012. jún. 12. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!