A paradicsomleves (kevés rizzsel) és a zöldborsófőzelék mennyire iktatható be a fogyókúrába? Vacsorára.
nyugodtan edd meg
minden étel lehet végülis fogyós csak az elkészítés a fontos (jó nem a chipse gondolok itt) de simán edd meg
zöldborsófőzelékhez feltétnek meget husi vagy hal párolva, vagy resztelt máj, főtt tojás, fasírt sütőben kisütve főtt hús stb stb
én ma kelkáposztafőzelék fogok vacsizni főtt tojással:)
jó átvágyat majd hozzá:)
hát én inkább súlytartón vagyok, de fogyó alatt is ettem
168/50
édesítőszert én nem nagyon hazsnálok, édesnek zabpehelybe, túróba, joghurtba inkább kis lekvárt, mézet, fahéjat vagy bogyós gyümiket szoktam hazsnálni
sóskába szoktam tenni pici cukrot, meg lencsefőzelékbe, paradicsomszószba, az édesítőktől én csak éhesebb leszek
paradicsomlevest lehet fűszeresen (bazsalikosan is) elkészíteni, hozzá mozzarella light golyókat vagy zabpehelyből csinálsz hozzá gombócokat vagy főtt tojáskarikák, főtt húsok, reszelt sajt, vagy húsgombóc is finom hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!