Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A tojásleves nagyon hizlal?...

A tojásleves nagyon hizlal? és a paradicsomleves?

Figyelt kérdés
Tudom hogy rántással kell csinálni, s az hizlal.. de szerintem most annyi liszttől az ember nem hizik el ez alap :) és... ha oliva olajjal csinalom ..az még egy jó pont nem? Mi a véleményetek? és légyszi a lenéző-nagyképu'' válaszokat inkább ne irjátok.. annyi energiát megsporolhattok =)
2011. júl. 21. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A tojásleves tele van koleszterinnel de tulajdonképpen mindkettőnek attól függ a kcal tartalma hogy hogyan készíted el

2011. júl. 21. 15:03
 2/5 A kérdező kommentje:
1tanyertol biztos nem lesz baj, csak azon gondolkodom hogy pl a turos pityokaleveeshez nem kell rantas.. de a pityoka hizlal itt meg a rantas :)) komenymaglevesnel is van rantas.. van olyan leves ahol nincs ilyen ?:) tudom h 1 tanyertol az ember nem hizik el :) csk ugy kerdem h ti miket tudtok ezekrol..
2011. júl. 21. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:

1. vagyok igen egy tányértól nem fogsz fél kilót

De a legjobb a zöldséglevesek (brokkolileves,borsóleves,répaleves)

Itt bővebben utána nézhetsz:

[link]

2011. júl. 21. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:
egyed nyugodtan, semmi bajod nem lesz tőle, mennyi tojás kell egy levesbe 3? annyit megeszek reggelire mégse hízok el, a liszt meg kb 1-2 kanál, semmi. nyugodtan egyed. Amúgy csinálhatsz húslevest pl csirkéből, az is teljesen jó.
2011. júl. 21. 15:16
 5/5 A kérdező kommentje:
mindenkinek nagyon koszonom :) !!!! :)
2011. júl. 21. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!