A paradicsomleves mennyire jó diétás kaja?
Paradicsom csak nyers formájában fogyókúrás élelmszer, a leves már nem az.
Alacsony kalória tartalmú élelmiszerek a zöldségek, gyümölcsök, sovány húsok, halak /persze nem olajos halra gondolok!/, a kétszersült pékárú, stb.
a paradicsomlevest nem tudom hogy csinálják, de ha van benne zsiradék vagy tészta akkor már nem jó...
Csirkemell, tojásfehérje, hal, rengeteg zöldség!!!!
Brokkoli, saláta, uborka, minél zöldebb annál jobb, de ne félj a piros vagy sárga zöldségektől se.. A gyümölcsöt hanyagold ha biztosra akarsz menni, mert sok a cukortartalma, max zöldalma ami savanyu...
nem kell agyoncukrozni
amúgy: fogsz egy jó darab marha leveshúst, felrakod főni kis sós vízben...habot leszedegeted...ha kezd jó lenni a hús...sok, sok, sok zellert beleteszel, + pár sárgarépát, paszternákot, egy fej hagymát egészben, 2-3 gerezd fokhagymát, fehérrépát, krumplit----vége fele gombát....fűszerek: bors, szerecsendió (vagy Maggi folyékony Magyarországon nem kapható fűszerkivonat) ...zöldségeket és a húst kiszeded és felkockázod, a levesbe meg teszel sűrített paradicsomot (akár friss paradicsomból készítve) és összeforralod
ha szereted, akkor a zöldségeket is vissza lehet tenni tálaláskor, de lehet csak a húst is...tészta, vagy daragaluska is megy hozzá
Tettél bele cukrot?
Akkor nem ha édesítővel csináltad akkor igen.
Fogyókúrában a hiánytünetek miatt egy kiskanál cukor is olyan mint máskor a sok...
A hiánytünet miatt rögtön elraktározódik, ugyhogy hagyd a cukrot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!