Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Paradicsomleves, de hogyan?

Paradicsomleves, de hogyan?

Figyelt kérdés
Igyekszem egészségesen főzni kisfiamnak, most 13 hónapos. A receptek amiket találtam, mind a "felnőtt" leves alapanyagait tartalmazzák.Úgy értem paradicsomlé, ami nem csak paradicsom...Ti hogy főztök?
2012. ápr. 23. 09:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Kecskeméti üveges paradicsom konzervből. Nem mindent lehet megoldani natúr, bio dolgokból. Esteleg Mama ha rakott el paradicsom lét abból főzheted, abban nincs más. Lassan jön a Bölcsi, Ovi, ott már a menza koszt lesz, azokhoz is hozzá kell szoktatni lassan a gyereke, és ott aztán nem nézik miben mi van:)

Egyébként nàlam ilyen a paradicsom leves:

Húsleves, csont leves alap, majd abba 2 dl paradicsom konzerv, 1 pohár rizs, 1 tejföl.

Nagyon szereti az egész család, répát is főzök bele, neki 1 combot vagy szárnyát, így a sűrűjével jól is lakik lányom.

2012. ápr. 23. 09:29
 2/3 anonim ***** válasza:
sparban szoktam venni üveges despar paradicsomlevet,amiben csak paradicsom van és hőkezeléssel tartósított
2012. ápr. 23. 10:45
 3/3 anonim ***** válasza:
ja,és én úgy szoktam,hogy vízben teszek fel főni rizst vagy betűtésztát egy kis delikáttal(van natúr is,amiben nincs ízfokozó,naturella a neve).ha közben csinálok rántást,ha már majdnem kész a rizs.a rántáshoz hozzáöntöm a paradicsom levet.ez megy a rizshez.öntök még vizet hozzá,ha sűrű,és megy bele cukor
2012. ápr. 23. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!