Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zöldborsófőzelék rántott...

Zöldborsófőzelék rántott csirkemellel vagy rántott sajt hamis francia salátával?

Figyelt kérdés
Melyik kaját csináljam pénteken ? :D
2010. okt. 5. 21:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én a rántott sajtra szavazok:)
2010. okt. 5. 21:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Hogyha fogyózni szeretnél, az elsőt ajánlom!(Zöldborsó főzelék rántott csirkemellel). Csirkemellben szinte semmi zsir nincs, szénhidrát is alig. Próbáld kevés olajjal sütni. Ellenben a rántott sajttal és a francia salátával, amiben jóval több a kalória is.
2010. okt. 5. 21:45
 3/11 A kérdező kommentje:
oks köszi :)
2010. okt. 5. 21:55
 4/11 anonim ***** válasza:

Zöldborsófőzelék üresen.

Rántott csirkemellel, rántott sajt hamis francia saláta mind fizlaló kaja. A bő olajban sütés tilos a majonézes salik szintén.

2010. okt. 5. 21:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha párolod, fözöd, grillezeg a csirkét mehet a fözelékre.
2010. okt. 5. 22:05
 6/11 anonim ***** válasza:

ha meg akarod fosztani magad tök feleslegesen az élet élvezeteitől akkor hallgass itt a megrögzött fogyózókra.

ha rám hallgatsz: amelyikat megkívánod :) amúgy a sajt ha nem vlmi ócska féle sokkal hasznosabb mint a csirkemell.. üres/ száraz, ízetlen hús, fehérje ja, de semmi extra tápanyag, tápos csirke

2010. okt. 5. 22:23
 7/11 A kérdező kommentje:
köszike :)
2010. okt. 5. 22:25
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Én a rántott dolgok helyett sima párolást, vagy grilleuést javaslok. Szóval helyesebben: grillezett/párolt csirkemell, párolt zöldséggel.
2010. okt. 6. 03:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem van ételpárolóm, szeretem, imádom, de nem ennék párolt csirkét párolt zöldséggel. A fogyókúra nem azt jelenti, hogy megvonod magadtól az ízeket. Ezt úgyse bírod sokáig csinálni.

Jó a borsófőzelék bármilyen csirkével, ha a főzelékhez kevés tk. lisztet használsz és nem cukrozod. Jó a csirke párolt zöldséggel (a majonézt tényleg ne tedd rá, műanyag, olaj, rengeteg kalória). Ha nagyon muszáj, a sajt is jó, bár a sajt önmagában zsíros, fogyókúra alatt kerülném, legalábbi rántott sajt formájában, amikor azzal lakik jól az ember. Szelet sajt a reggeli szendvicsre, vagy kevés reszelt sajt az esti rántottára mehet.

2010. okt. 6. 10:58
 10/11 anonim ***** válasza:
A felhozott diétás dolgok igazak a csirkére, de saját tapasztalatból a rántott sajttal sincs gond. 16 kilót fogytam 12 héten belül egy saját étrenddel, amiben ugyanúgy volt például tészta és rántott sajt. Ettem főzit rántott sajttal és repültek le a kilók. Nagyon túl van tolva, hogy bizonyos ételek tiltottak legyenek. Nem arra kell figyelni, csak rostdús étrendre és mozgásra.
2023. szept. 26. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!