Emiatt nem szűkül össze a gyomrom? Elégettem a kalóriát?
Ma ezeket ettem:
2 szendvics: 1. barnakenyérből: macisajttal + két párizsival
2. barnakenyérből: macisajttal + 5 szalámival
1 zsemle macisajttal + 4 szalámival
3 epres omlós cukor
+ egy bögre kakaó + víz
Tudom sok szénhidrátot ettem, nem így terveztem.
Gyalogoltam 3x 20 percet + 35 percet futottam
Mi az hogy összeszűkül? rosszat ettél és keveset ha arre vagy kíváncsi. a kalóriát csak részben lehetséges zsírból elégetni de az tuti hogy amit megettél abból mindből zsír lett. ha grammra pontosan adnád meg miből mennyit ettél és magadról is minden ehhez kapcsolódó adatot akkor se lenne értelme kiszámolgatni semmit, mert ez az étrend a koplalás és a hizlalás érdekes egyvelege. :D
tökéletes ahhoz hogy csökkenjen a súlyod és zsírosodj is mellé.
nem fogsz szeretni, de te kérdezted...
mi az, hogy te ezekkel diétázol? hány éves vagy? ez a kérdés komoly?
jó lenne megtanulni, hogy nem csak önmagában a kalóriát kell betartani.
- barnakenyér: ez nem feltétlen hordozza magában, hogy teljes kiörlésű. persze ehetsz simát is, kalóriában ugyanott vagy, csak hamarabb leszel éhes tőle.
- macisajt: ez egy zsíros, ömlesztett sajt. még ha light van ráírva, akkor is szörnyű (ugye, mihez képest light)
- párizsi: feltételezem, hogy a zsíros-mindent bele magyar párizsit etted, nem pedig valami csökkentett zsírtartalmú, valódi húsból készült felvágottat... szóval nem, ez sem jó
- szalámi: ezt ugye nem kell részleteznem?
- cukor: hát erre nem találok szavakat.
- kakaó: gondolom cukrozott. ha a többi kajád normális lett volna, ez lenne a legkisebb gond.
attól, hogy futsz akármennyit, nem fogod a bevitt zsír mennyiségét csökkenteni.
ebben szinte 0 fehérje van, 0 zöldség, és gyümölcs (bár a gyümölcsöt sem kéne túlzásba vinni, persze ennél jobb lenne...).
16 vagyok.
A macisajtról tudom, hogy zsíros, csak már untam a vajas szendvicset.
A szalámi is zsíros ebben igazad van.
De a párizsi legtöbb százalékban vízből áll, nem?
Most elképzeltem a suli bejáratát, nagy piros körös áthúzott táblák:
dohányozni tilos
kutyát behozni tilos
szénhidrátot behozni tilos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!