Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Emiatt nem szűkül össze a...

Emiatt nem szűkül össze a gyomrom? Elégettem a kalóriát?

Figyelt kérdés

Ma ezeket ettem:

2 szendvics: 1. barnakenyérből: macisajttal + két párizsival

2. barnakenyérből: macisajttal + 5 szalámival

1 zsemle macisajttal + 4 szalámival

3 epres omlós cukor

+ egy bögre kakaó + víz

Tudom sok szénhidrátot ettem, nem így terveztem.

Gyalogoltam 3x 20 percet + 35 percet futottam

2012. jún. 11. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy összeszűkül? rosszat ettél és keveset ha arre vagy kíváncsi. a kalóriát csak részben lehetséges zsírból elégetni de az tuti hogy amit megettél abból mindből zsír lett. ha grammra pontosan adnád meg miből mennyit ettél és magadról is minden ehhez kapcsolódó adatot akkor se lenne értelme kiszámolgatni semmit, mert ez az étrend a koplalás és a hizlalás érdekes egyvelege. :D

tökéletes ahhoz hogy csökkenjen a súlyod és zsírosodj is mellé.

2012. jún. 11. 19:33
 2/9 anonim ***** válasza:
A fehérje hiányzik szerintem. De mindenki a körülményeihez mérten próbálkozik fogyni. Így végigolvasva nekem kevés. Valami zöldség, gyümölcs is mehetett volna még hozzá. Jó ez csak kicsit egyoldalú a sok macisajt, bár én is megenném most :)
2012. jún. 12. 15:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom :) de a zöldséget és gyümölcsöt ma bepótoltam! :D
2012. jún. 12. 17:29
 4/9 anonim ***** válasza:

nem fogsz szeretni, de te kérdezted...

mi az, hogy te ezekkel diétázol? hány éves vagy? ez a kérdés komoly?

jó lenne megtanulni, hogy nem csak önmagában a kalóriát kell betartani.

- barnakenyér: ez nem feltétlen hordozza magában, hogy teljes kiörlésű. persze ehetsz simát is, kalóriában ugyanott vagy, csak hamarabb leszel éhes tőle.

- macisajt: ez egy zsíros, ömlesztett sajt. még ha light van ráírva, akkor is szörnyű (ugye, mihez képest light)

- párizsi: feltételezem, hogy a zsíros-mindent bele magyar párizsit etted, nem pedig valami csökkentett zsírtartalmú, valódi húsból készült felvágottat... szóval nem, ez sem jó

- szalámi: ezt ugye nem kell részleteznem?

- cukor: hát erre nem találok szavakat.

- kakaó: gondolom cukrozott. ha a többi kajád normális lett volna, ez lenne a legkisebb gond.

attól, hogy futsz akármennyit, nem fogod a bevitt zsír mennyiségét csökkenteni.

ebben szinte 0 fehérje van, 0 zöldség, és gyümölcs (bár a gyümölcsöt sem kéne túlzásba vinni, persze ennél jobb lenne...).

2012. jún. 12. 19:20
 5/9 A kérdező kommentje:

16 vagyok.

A macisajtról tudom, hogy zsíros, csak már untam a vajas szendvicset.

A szalámi is zsíros ebben igazad van.

De a párizsi legtöbb százalékban vízből áll, nem?

2012. jún. 12. 20:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Meg szójából:) Rá van amúgy írva szerintem. Ezt ilyenkor annyira nem értem, hogyha nem telik napi szinten csirkemellre, akkor miért kell leszólni a másikat ha próbálkozik. Én is kb hasonló kaják mellett próbálok meg fogyni, bár kevés súlyból, így lassan megy, de próbálkozom. Meg életed végéig úgysem tudod elkerülni a szénhidrát dús kajákat. A gyomrod pedig ne akard összeszűkíteni, felesleges mert csak bajod lesz tőle. Hát, hogy elégetted e az attól függ hogy hány cm magas és hány kg vagy:) neten vannak kalkulátorok, keress rá:)
2012. jún. 12. 21:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó :) Hát igen mivel én is egész nap oda vagyok, mivel suli van, ezért nem nagyon vihetek magammal olyan ételeket, amikben nem nagyon van szénhidrát.
2012. jún. 13. 16:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Most elképzeltem a suli bejáratát, nagy piros körös áthúzott táblák:

dohányozni tilos

kutyát behozni tilos

szénhidrátot behozni tilos

2012. jún. 13. 18:02
 9/9 A kérdező kommentje:
XD
2012. jún. 13. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!