Elértem kilóban a célomat, ilyenkor mi a teendő, továbbra is ugyanannyi kalóriát vigyek be ugyanannyi sporttal vagy hogyan tovább?
A sport maradjon, mert jót tesz a léleknek, stresszlevezetésnek. De ha pl. csak heti 2-3szor tudsz elmenni futni az se baj, csak ne hagyd abba.
Ha eddig 1600 kcallal fogytál és folytatod így a sportot akkor tovább fogsz fogyni, csak lassabb ütemben.
Minél nagyobb a súlyod, annál több kcalra van szükséged, de így hogy lecsökkent 65-re a súlyod, valószínűleg fogyni fogsz tovább bár jóval kevesebb kcalt használsz el mint 80 kg-osan. Ha pl. eddig fogytál heti 1 kg-ot, most lehet olyan heti negyed kg-ot fogynál. Épp pár dkg-ot, szóval annyira gyors ütemű nem lesz, de az 1600 kcal 65 kg-os emberhez mérve, aki ennyit sportol még mindig a fogyis étrendhez áll közelebb.
Szerintem olyan 1800-1900-al stagnálnál ha ez a sportmennyiség marad.
Ha csökkented az edzést, akkor szerintem egyél 1600-1700 körül aztán majd meglátod fogysz-e.
Ha tovább fogysz, értelemszerűen emelj a kcal számon.
Kicsit valószínűleg többet kell akkor enned, különben fogyni fogsz tovább, nekem legalábbis ez lett.
Azt viszont nehéz eltalálni, hogy mennyivel kell többet enni a súlytartáshoz, hogy még ne legyen hízás belőle. :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!