Elértem az első 10 kilót. Még kb ugyanannyi hátra van. Ti mennyi idő alattt fogytatok ennyit? Utána könnyebb vagy nehezebb lett?
Nekem úgy február óta ment le ez a 10 kiló. Augusztusban lesz az esküvőm, addig még szeretnék fogyni pár kilót, 6-8 kilóval is megelégszem.
Most olyan büszke vagyok magara, hogy végre nem csak sikertelen próbálkozás 1 kiló minusz, 2 kiló vissza, mint eddig, hanem tényleg mennek le a kilók. Szinte naponta látom a változást.
Ha elszaladsz a kávégépig vagy a fénymásolóig meg vissza az nem igazán nevezhető sportnak :DDD
Az ilyen sport nélküli diétázásoknak mindig az a vége, hogy pocsékul néz ki az ember. Lehet a mérleg kevesebbet mutat, de az izmok olyan mértékben kezdenek el lepusztulni, hogy rossz lesz magadra nézni ha végeztél a kúrával...
sport nélkül én se ajánlom a fogyókurát, de ha neked ez válik be akkor csináld. Nekem is könyebben mentek le elöször a kilok, utána valahogy megáltak, és lasabban...:/
De kitartást :)
Én anno a cukrom miatt fogyóztam, 20 kilót le is adtam másfél év alatt.
Orvoshoz jártam, sikerült lemennem 65 kg-ra.
Sokan a mai napig nem hisznek nekem, de a dokim, 74 kilónál azt mondta: minél kevesebb valakin a felesleg, annál nehezebben fogy, annál intenzívebb mozgást igényel a szervezet. És ez tényleg, így van, szóval, minél többet fogysz, annál nehezebben mennek le a kilók.
Amúgy javaslom a citromos vizet, önmagában nem fogyaszt, de megfelelő mennyiségben lúgosít a szervezetben, így gyógyszer nélkül is úgy érzed, nincs akkora étvágyad:-). Éhgyomorra fél citrom levét kell meginni 2 deci vízben, szívószállal. Többet nem javaslok, mert rosszat tesz a gyomrodnak, ennyi bőven elég. Szívószálra a fogaid épsége miatt van szükség, hosszútávon tönkreteheti őket:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!