Mit mondjak, hogy ne legyen belőle sértődés?
Figyelt kérdés
Céges névnapozás lesz, ahol az ünnepeltek sütikkel, alkohollal látnak vendégül minket. Az a nagy baj, hogy már 2 napja sütit eszem, mert anyósjelöltnél is kellet enni, barátnőmnél is kellett enni, nem akarok még egy elcs.szett napot. Sokan nem értik meg sajnos, hogy az életmódváltásba ez nem fér bele, és megsértődnek. Ha megkóstolom elkap a hév, ha nem eszem belőle akkor nincs baj, szenvedés nélkül kibírom.2012. jún. 10. 19:37
1/5 anonim válasza:
Megjátszod, hogy gyomorrontásod van, és nem ehetsz SEMMIT.
2/5 anonim válasza:
elkap a hév?
mi vagy te vmi drogfüggő?
elveszel egyet és megeszed,nem nagy ügy.
ha a fitnesz modell országos bajnokságra készülnél,akkor megérteném,ha finnyáskodsz,de ha nincsenek ilyenek tervben,akkor nem kell nyilvánosan játszani a mártírt.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem kértem bunkó válaszokat, ezzel csak magadat minősíted. El kéne fogadnod, hogy vannak emberek, akik egészségesen akarnak élni. Feleslegesen hitegeted magadat azzal, hogy normális diétába/életmódváltásba egy szelet még belefér, mert NEM fér bele se csoki, se egyéb cukros hízlaló hülyeség. Ment a piros kéz.
2012. jún. 11. 13:34
4/5 anonim válasza:
piros kéz,szerinted mennyire izgat?
nekem ne oszd az észt.
20 éve sportolok,több sportágat is űzök,soha nem volt túlsúlyom.
ha diétázom,akkor az csak azért van,hogy élesebb legyen a hasizmom,mert leküldök róla pár % testzsírt.
nehogymár egy ételfüggő oktasson ki.
5/5 A kérdező kommentje:
Nyilván izgat különben nem lennél ennyire ingerült. Kösz szépen, de nem vagyok ételfüggő, sosem volt túlsúlyom, nem vagyok hízós típus, napi szinten sportolok. Aki szálkásításra törekszik az nem ehet tömény cukros ételeket. Felfogtad végre? Független attól, hogy fitnesz világbajnok akar e lenni, vagy sem. Számomra befejeződött a vita, tartsd meg a bunkó beszólásaidat magadnak, senkit sem érdekel.
2012. jún. 11. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!