Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le? 12 éves...

Hogyan fogyjak le? 12 éves vagyok.

Figyelt kérdés
Sziasztok! 12 éves fiú vagyok, a 6. osztály végén járok, és a nyár alatt le szeretnék fogyni, ugyanis 63,4 kiló vagyok. Körülbelül 40-45 kilóra szeretnék fogyni. Ezt hogyan érjem el? Van pár "problémám" a túlsúlyosságomból. Mint pl: Nem merek megszólítani lányokat, tesi órán sem tudok "úgy" teljesíteni stb stb.. Kérlek segítsetek!
2012. jún. 9. 12:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Napi 2,5 liter folyadék fogyasztása, de nem cukros üdítők, és gyümölcslé, hanem szénsavmentes víz.

Egyél sok zöldséget, abban nincs gyümölcscukor, nem hízlal.

És ami fontos az a mozgás! Nyár van, menj a friss levegőre, focizz vagy kosarazz, menj futni, sétálni, kirándulni, úszni, a lényeg hogy a napi 1-2 óra mozgás meglegyen.

Amikor sétálsz vagy futsz, ügyelj arra, hogy a szíved gyorsan verjen végig, én napi 20 percet tanácsolok erre.

A lényeg, hogy ne koplalj, hanem inkább többet mozogj.

2012. jún. 9. 13:29
 2/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, a mozgással nem lessz baj, minden nap megyek majd a barátaimmal bicajozni. A bicajozás is jó?
2012. jún. 9. 13:43
 3/20 anonim válasza:
milyen magas vagy? mert szerintem ha olyan korba lépsz, iszonyúan elkezdesz nőni. én 6. óta kb 10 kilót híztam max, de iszonyú vékony lettem mert kb 187 centire nőttem.
2012. jún. 9. 13:43
 4/20 A kérdező kommentje:
160cm vagyok.
2012. jún. 9. 13:45
 5/20 anonim ***** válasza:

1. vagyok

és szerintem annyira nem rossz a 160 cmhez a 63 kiló, még fogsz nőni, de persze a mozgás soha nem árt

és igen, a bicajozás is jó :)

2012. jún. 9. 13:49
 6/20 A kérdező kommentje:
Rendben, közben olvasgattam cikkeket. A tervem a következő lenne: Naponta 5x eszek, a vacsora este 6 előtt, utána már csak víz. Minden nap délután elmegyek bicajozni kb 3-4 órát, és minden nap emelgetek 3kg súlyt 20x (Minden fajta "pozícióban") :D Szerinted / Szerintetek?
2012. jún. 9. 13:55
 7/20 anonim ***** válasza:
Azért ne hitegesd légyszi hogy a 160 centihez nem olyan rossz a 63 kiló.De igen is sok. Nem kell fogyókúrázni csupán hagyd el az édességet,a péksütiket,a cukros üdítőket,és sok sok vizet igyál.Mellette itt a nyár biztos sokat fogsz mozogni.Ne akarj 40 kilós lenni. 50 kiló neked az ideális.:)
2012. jún. 9. 13:55
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
12 évesen 160 cm-hez a 64 kg nagyon sok...DE hülye tervek helyett: irány a gyerekorvosod kivizsgálásra, ill tesitanárodtól kérj tanácsot sportolásra + nasit és cukros üdítőket (gyümölcslevek is) hanyagolni...itt a nyár , menj bringázni, focizni, túrázni, úszni
2012. jún. 9. 14:00
 9/20 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy fogok menni bicajozni, de nem a kérdésre válaszoltál. Azt kérdeztem hogy ez a dolog jó-e, erre te küldesz az orvoshoz..
2012. jún. 9. 14:03
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha este 6 után már nem akarsz enni, akkor feküdj le 8-kor! Nem tudom, ki terjeszti még mindig ezt az este 6-os hülyeséget, de ilyet nem szabad csinálni, mert jobb esetben csak reggel fogsz bezabálni, rosszabb esetben viszont fájni fog éjjel a hasad. A napirendedhez kell igazítanod az étkezéseket. Reggelivel indítod a napod értelemszerűen attól függően, hogy mikor kelsz fel, azután tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora, vacsora után kb. 2 órával lefekvés.
2012. jún. 9. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!