Hogyan fogyjak le? 12 éves vagyok.
Figyelt kérdés
Sziasztok! 12 éves fiú vagyok, a 6. osztály végén járok, és a nyár alatt le szeretnék fogyni, ugyanis 63,4 kiló vagyok. Körülbelül 40-45 kilóra szeretnék fogyni. Ezt hogyan érjem el? Van pár "problémám" a túlsúlyosságomból. Mint pl: Nem merek megszólítani lányokat, tesi órán sem tudok "úgy" teljesíteni stb stb.. Kérlek segítsetek!2012. jún. 9. 12:58
1/20 anonim válasza:
Napi 2,5 liter folyadék fogyasztása, de nem cukros üdítők, és gyümölcslé, hanem szénsavmentes víz.
Egyél sok zöldséget, abban nincs gyümölcscukor, nem hízlal.
És ami fontos az a mozgás! Nyár van, menj a friss levegőre, focizz vagy kosarazz, menj futni, sétálni, kirándulni, úszni, a lényeg hogy a napi 1-2 óra mozgás meglegyen.
Amikor sétálsz vagy futsz, ügyelj arra, hogy a szíved gyorsan verjen végig, én napi 20 percet tanácsolok erre.
A lényeg, hogy ne koplalj, hanem inkább többet mozogj.
2/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, a mozgással nem lessz baj, minden nap megyek majd a barátaimmal bicajozni. A bicajozás is jó?
2012. jún. 9. 13:43
3/20 anonim válasza:
milyen magas vagy? mert szerintem ha olyan korba lépsz, iszonyúan elkezdesz nőni. én 6. óta kb 10 kilót híztam max, de iszonyú vékony lettem mert kb 187 centire nőttem.
4/20 A kérdező kommentje:
160cm vagyok.
2012. jún. 9. 13:45
5/20 anonim válasza:
1. vagyok
és szerintem annyira nem rossz a 160 cmhez a 63 kiló, még fogsz nőni, de persze a mozgás soha nem árt
és igen, a bicajozás is jó :)
6/20 A kérdező kommentje:
Rendben, közben olvasgattam cikkeket. A tervem a következő lenne: Naponta 5x eszek, a vacsora este 6 előtt, utána már csak víz. Minden nap délután elmegyek bicajozni kb 3-4 órát, és minden nap emelgetek 3kg súlyt 20x (Minden fajta "pozícióban") :D Szerinted / Szerintetek?
2012. jún. 9. 13:55
7/20 anonim válasza:
Azért ne hitegesd légyszi hogy a 160 centihez nem olyan rossz a 63 kiló.De igen is sok. Nem kell fogyókúrázni csupán hagyd el az édességet,a péksütiket,a cukros üdítőket,és sok sok vizet igyál.Mellette itt a nyár biztos sokat fogsz mozogni.Ne akarj 40 kilós lenni. 50 kiló neked az ideális.:)
8/20 anonim válasza:
12 évesen 160 cm-hez a 64 kg nagyon sok...DE hülye tervek helyett: irány a gyerekorvosod kivizsgálásra, ill tesitanárodtól kérj tanácsot sportolásra + nasit és cukros üdítőket (gyümölcslevek is) hanyagolni...itt a nyár , menj bringázni, focizni, túrázni, úszni
9/20 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy fogok menni bicajozni, de nem a kérdésre válaszoltál. Azt kérdeztem hogy ez a dolog jó-e, erre te küldesz az orvoshoz..
2012. jún. 9. 14:03
10/20 anonim válasza:
Ha este 6 után már nem akarsz enni, akkor feküdj le 8-kor! Nem tudom, ki terjeszti még mindig ezt az este 6-os hülyeséget, de ilyet nem szabad csinálni, mert jobb esetben csak reggel fogsz bezabálni, rosszabb esetben viszont fájni fog éjjel a hasad. A napirendedhez kell igazítanod az étkezéseket. Reggelivel indítod a napod értelemszerűen attól függően, hogy mikor kelsz fel, azután tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora, vacsora után kb. 2 órával lefekvés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!