Mit csináljak? Hogy fogyjak le? Többi lent.
Hát, nem egyszerű a helyzeted, az biztos. Le tudnád írni, hogy kb. mit eszel és iszol egy átlagos napon?
Esetleg beszélhetsz a suliban a védőnővel, ha elmondod neki ezt a történetet, biztosan talál valami megoldást számodra, nyugodtan fordulj hozzá bizalommal. Ha tényleg a stressz miatt van, akkor pedig az iskolapszichológus segíthet. Nem kell, hogy a többiek megtudják, menj órák után, amikor már mindenki hazament :)
Átérzem a helyzetedet, kislány koromban én is így éltem (igaz én vékony voltam, de a ruhák, válás, kis lakás, minden megvolt), és emlékszem rá, hogy nagyon nehéz volt, főleg, hogy az osztálytársaim nagyrészt pénzes szülők gyerekei voltak, akik minden lehetőséget megragadtak a csúfolásra (nem kell ehhez ducinak lenni - elég, ha nem divatosak a cuccaid, vagy nem jársz a büfébe enni, vagy mondjuk túl nagy az orrod, stb...).
Ezen a részén egyetlen egy dologgal tudsz segíteni, és én is ennek köszönhetem, hogy mára (21 vagyok) egyedül élek és tartom el magam, és szép ruháim vannak, meg tudok egészségesen étkezni: hogy nagyon sokat tanultam és jó egyetemre jutottam be.
Úgyhogy csak ügyesen! Mindenhonnan van kiút, hogy ha küzd érte az ember lánya :)
Szia!
Én is duci voltam, most sem vagyok egy nádszál,de igyekszem figyelni magamra.Én 14éves koromban kezdtem el futni.Esténként, akkor nem láttak sokan:P, igy adtam le 5-6kilót ugy,hogy vissza sem jött,azóta is ugyanannyi vagyok.Mellette sajnos én nem tudok lemondani semmi finomságról
Viszont ahogy írtad, viszonylag több tésztát,krumplit eszel, hát ezek nem használnak, főleg ha vacsorára eszed.Napi 5xi étkezést javasolnak, de ez suli/meló mellett nehéz betartani.Ezért kellene inkább reggelire sokat enni, vacsira-este 5-6 után pedig már semmit nem enni(max gyümi, zöldség).Ott van még a hullahoppozás, ugrókötelezés is,égeti a kalóriákat.De nem szabad kőkemény,éhezős fogyiba kezdened.Lehet nősz 180centire,miből nyúlsz meg?:)
Azért sok sikert neked:)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!