Lehet tenni valamit az ellen, hogy mellből ne fogyjak?
Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni a hasamból és a csípőmről. A mellemből viszont nem, bár tudom hogy ez nem kívánságműsor. Mégis tudtok valami módszert ajánlani, amivel csökkenthetem az esélyét a mellből fogyásnak? Vagy ha már megtörtént a 'baj' akkor hogyan hízzak csak oda vissza? semmi esélye ennek??? köszi a válaszokat!2012. febr. 26. 14:16
1/5 anonim válasza:
hát ez mind csak adottságtól függ, probálj meg olyan test mozgási gyakorlatokat végezni, amelyek föleg az emlitett testrészeidre hatnak!!
2/5 anonim válasza:
Ha tudod hogy nem kívánság műsor akkor mégis miért kérdezed meg?
Ha így lehetne alakítgatni akkor mindenki xxl mellekkel és xxs derékkal mászkálna az utcán.
3/5 anonim válasza:
Háááááááááát
ha gyereket vállalsz akkor melled duplája lesz
4/5 anonim válasza:
macrolane injekció.
olcsóbb és szebb,mint a szilikon.
5/5 anonim válasza:
Nem nagyon, tudod, zsírszövet. Viszont mondok vmit, amit érdemes végiggondolni.
Nagy mellek + löttyedt, puha test, vagy kicsit kisebb mellek + feszes, tetszetős alak?
Én az utóbbit választottam. Arányos vagyok, és túléltem, h kisebbek lettek a melleim....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!