Hogyan fogyjak mellből gyorsan?
Figyelt kérdés
Egy hónapom van egy bálig...van egy überkirály ruhám...mellbe azonban szorít...hogyan tudnék belefogyni mellből? valamint hasból is kellene egy kicsit,bár úgy összemegy a ruha...a lényeg h. gyors legyen..azaz a bálra készen álljak :D köszi előre is :)2011. okt. 8. 17:54
1/5 anonim válasza:
Nem egy gyakori kérdés...:D válasz: Edzés, edzés, edzés! Ha kell napi 3 óra. A gyors fogyás lényege, hogy többet dolgozz le, mint amennyit beviszel. Ja és szerintem csak kardiózz.
2/5 anonim válasza:
Így van, kevesebbet egyél, mint a szükségleted. De a gyors fogyást nem ajánlom. Nem baj, ha feszül a ruha a mellednél! :-)
3/5 A kérdező kommentje:
kösz a tippeket :) és hát..tuti nem egy gyakori kérdés :D am jaja...nem baj :D csak kicsit kellemetlen,ha nem kapsz levegőt :D amúgy meg sima diétával nem menne le belőle? csak mert kolis vagyok,és nem igen jön ki az edzés az időbeosztásból :S szóval ? :)
2011. okt. 8. 18:08
4/5 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy a fogyás először a mellen látszik meg... vagyis sehol a mínusz kiló(k), de a mellem már kisebb. Baráti körben ugyanez a tapasztalat, úgyhogy ha picit is fogysz, sanszos, hogy kényelmes lesz a ruha.
Koli mellett tényleg nem könnyű, szerintem egyél kevesebbet és próbálj legalább sétákat beiktatni közelkedési eszköz helyett. Egy hónap alatt simán meglehet. Sok sikert!
5/5 anonim válasza:
sanszos hogy genetika kérdése, ki honnan fogy gyorsabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!